2777
2789
عنوان

علی علی عللییییی

166 بازدید | 11 پست

من یه تایمی متاسفانه یا خوشبختانه علاقمند شدم به یه آقایی که از خودم اختلاف سنی بسیار داشت علتمم مومن بودن و چهره عجیب غریب نورانی که داشت...مجرد هستیم جفتمون

من از لحاظ ظاهری و پوشش صد بودن به نسبت ایشون و همینطور چیزای دیگه...

این آقا انقد خودش و خانوادش خودشون و قبول نداشتند اوایل باورشان نمیشد من باهاش ارتباط دارم

من فقط دوسش داشتم اما هی ازم میپرسید و از بقیه پرس جو میکرد نکنه بخاطر کمبود محبت با من هست... یعنی خودش باور داشت چیزی نبود

یا آمدن خواستگاری من ،من خیلی دوسش داشتم سرش تو رو همه ایستادم از محل کارم استعفا دادم

ایشون نمیتونست با اعتماد بنفس پایین اش خودش رو در حد من برسونه اعتماد بنفس منو کشت و سرکوب کرد طی چند ماه ۶ کیلو کم کردم

اواخر خواهرش تماس گرفت و به مادرم گفته بود برادر من میتونه پا پس بکشه

میترسه ملیکا افسرده شه....

اینم تاوان خوب بودن

خوب هم باشی میگن ریگی کفششه

یا حتی بابام رضایت نداد به ازدواج اقا میگفت نکنه بابات پول جهاز نداره میگه نه...

سر همه چیش ایستادم اینم جواب من بود😀😀😀

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

شما رو چندباره دارم میخونم. حیفی بخدا بچسب به زندگیت طرف هم سن پدرت رو داره میخوایش چیکار؟ حذف کن ای ...

انقد بدردنخور هست بخدا فراموش کرده بودم رفتیم مسافرت آمدیم امروز صبح دوباره زنگ زده 😭😭😭منو بازی روانی میده نمیدونم از دستش کجا پناه ببرم به کی پناه ببرم

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند

دقیقا

بدرک لیاقتت نداشته

دقیقااا

سن جفتتون؟

۱۹

۳۷