2777
2789
عنوان

برادرشوهرم

283 بازدید | 16 پست

بزرگه مجرد توخونه . سه سال قبل سر اینکه من فقط به دختر برادرش که تک دختر خانواده شون ه و اولین نوه گفتم غزبزم اروم بزن با متکی به سر پسرم که سه سالشه و برادرشوهرم عصبلنی شد و به من گفت حق نداری بهش چیزی بگی و فحش و فحش . و خلاصه دلخوری و مادرش و پدرش بع من زنک اصلا نزدن . خلاصه من و شوهرم کلا باهاش سنگین شدیم و تازگی ها فقط به شوهزم محبت میکنه و کادو میخره . منم خسادت میکنم اعصابم خورد میشه چکار کنم

شما مادری زمانی که میبینی بچه ات در معرض خطره وظیفه خودت و اون پدر گلابیش مراقبت از اون و تذکر دادن به اون بچه است

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره بردش خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره من جون میدم برای این تیم 🌟🌟 فاقد سلامت روان 🤝🏼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبادا ناراحتیتو نشون بدی که نقطه ضعفتو بفهمن

اگه شوهرت اوکیه همون کادویی که براش اورن رو تو بردار استفاده کن ☺️

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
شما مادری زمانی که میبینی بچه ات در معرض خطره وظیفه خودت و اون پدر گلابیش مراقبت از اون و تذکر دادن ...

اون فحش داد از خونه بیرونم کرد مادرش دو ماه گذشت به من زنگ نزد فقط دارن به پسرشون محبت میکنن. الانم برادرش فقط بع برادرش

مبادا ناراحتیتو نشون بدی که نقطه ضعفتو بفهمناگه شوهرت اوکیه همون کادویی که براش اورن رو تو بردار است ...

من اصلا تحویل نمیگیرمش . فقط از درون میبینم به شوهرم محیت میکنه حسودیم میشه

تیشرت عطر

تیشرته رو که میشوری لباسا رو میزاری تو کشو بزار ته زیر لباسا یه جوری

مردها یه مدت نپوشن یادشون میره

یادس افتاد گفت کجاس بگو سر کشو

بگو اینجاس دیگه

عطر هم بگیر خودت باهاش دوش بگیر اشکال نداره مردونست بزار زود تموم شه 😄