2777
2789
عنوان

بابام

153 بازدید | 14 پست

بابام خیلی مهربونه

خیلی به مامانم و منو داداشم احترام میزاره

اما احترام کافی از ما نمیبینه

همیشه از جوونی تا حالا داره کار میکنه

تصمیم گرفتم که کمکش کنم به خودش برسه

مثلا مشکل کمر درو پادرد داره صورتش خیلی چروکیده جوری که هر کی میبینمش فکر میکنه بالای ۶۰ سالشه یا بش میگن پیرمرد در حالیکه هنوز ۵۵ سالشه

و من دارم میبینم خیلیا بالای ۶۰ هستن اما چقدر جوون موندن

میشه راهنمایی کنید که چطوری به خودش برسه

مثلا تصمیم گرفت بوتاکس کنه اما پزشک قبول نکرد و گفت چون خطوط عمیقه نمیشه بوتاکس کرد و باید جراحی انجام بشه راستش میترسم که جراحی کنه

کلا دوست دارم بابام به خودش برسه قوی باشه و هر کی ببینمش فکر نکنه یه آدم پیری هستش

حتی راجع بهش افکار خوبی نمیاد تو ذهنم همش میترسم خدایی نکرده بیمار بشه یا اینکه خدایی نکرده از دستش بدم خیلی دوستش دارم

میشه یکم کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر به استایل و مدل لباس پوشیدن و تغذیه و ورزش و سلامتی درونی و روانی اهمیت بده تا ظاهر

بوتاکس مهم نیست سلامت روانش مهمه

احترام و عشق مهمه

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

لباسای شیک و تمیز بخرید واسشهمیشه بهش عشق بدین دوستش داشته باشین مدام محبت کنید به غذاش برسید.آخه بو ...

فقط بوتاکس که نیست

مثلا بش گفتم بره مشاوره تغذیه

هر روز پیاده روی کنه

به پاش و کمرش برسه و...

بیشتر به استایل و مدل لباس پوشیدن و تغذیه و ورزش و سلامتی درونی و روانی اهمیت بده تا ظاهر بوتاکس مهم ...

صد در صد ولی یه برادر بلا نسبت شما عوضی دارم که اصلا حرف حالیش نمیشه همه کارا گردن بابامه و هیچ کاری نمیکنه فقط میخوره و میخوابه

اونوقت یه چیزی از بابام بخواد پیله میشه و تا انجام نده ول کن نیست

ولی وقتی بابام یه چیزی ازش میخواد انگار نه انگار همش سرش تو گوشیه آخر سری بابام خودش میره انجام میده

بمیرم براش

باور کنید به خاطر بابام همش آرزو داشتم که خودم مرد بودم تو خیلی کارا به بابام کمک میکردم

پدرتون شکل ظاهرش پیر نیستروحش جسمش رو پیر کردهروحش آزرده ست

آره راست میگی نه از خانواده خودش شانس آورده نه از خانواده دومیش یعنی ما

هم مامانم هم برادرم خیلی عصبی و غر غرو

نمیدونم چکار کنم بعضی وقتا خودمم اینجوری میشم ولی ازش معذرت خواهی میکنم و بغلش میکنم و بوسش میکنم چکار کنم باور کنید منم خیلی بهم فشار وارد میشه

بمیرم برا بابام که اصلا جوونی نکرده

صد در صد ولی یه برادر بلا نسبت شما عوضی دارم که اصلا حرف حالیش نمیشه همه کارا گردن بابامه و هیچ کاری ...

چند سالشه داداشت

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

۲۰ سالشه

پدرت خودش باید کم کم کاری کنه که برادرت مسئولیت هاشو به عهده بگیره