2777
2789
عنوان

سوال مهم

137 بازدید | 13 پست

شبتون بخیر .

بچه ها من این ماه یه دوره هفت روزه پریود شزم و بعد از چهار ,پنج روز دوباره پریود شدم و الان سیزده روزه ,نمیدونم چیکار کنم .شما همچین تجربه ای داشتین .؟ اگه داشتین چیکار کردین .ممکنه بخاطر خوردن قرص ال دی باشه .؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تروخدا این سوالا الکی نیست مربوط به سلامتی ادمه. برید از یه متخصص سوال کنید

اره ,متاسفانهنوبت نمیدن .خیلی تلاش کردم اما نوبت خالی هرکدوم واسه 15،16 روز دیگست .واسه استرس زیادم گفتم شاید اینجا کسی بتونه کمکم کنه

اره ,متاسفانهنوبت نمیدن .خیلی تلاش کردم اما نوبت خالی هرکدوم واسه 15،16 روز دیگست .واسه استرس زیادم ...

عزیزم یه دکتر اورژانسی پیدا کن یا از دکترای داروخانه بپرس. بخدا نسخه های ادمهای عادی البته جسارت به دوستان نشه فقط عوارض خطرناک داره

دکتر طبق شرایط بدنی و بیماری هر کس تسخه میده اول شما باید ببینی چرا اینجوری شدی بعد راه حل پیدا کنی. مسائل زنانگی خیلی مهمه و اشتباه توش خیلی ریسک داره. قدر خودتونو سلامتیتونو بدونید

عزیزم یه دکتر اورژانسی پیدا کن یا از دکترای داروخانه بپرس. بخدا نسخه های ادمهای عادی البته جسارت به ...

مرسی .اره حتما صب میرم داروخانه 

ممنونم عزیزم

برو پزشک عمومی یه سونو کامل رحم تخمدان واست بنویسه برو انجامش بده حداقل بدونی دلیلش چیه میتونی بعدش بری ماما ببنش اونا سرشون خلوت تره بعضی هاشونم واقعا به مریض رسیدگی میکنن خیلی از متخصص بهتر

کار خوبه خدا درستش کنه