2789
عنوان

کالا برگ دهک 9

399 بازدید | 38 پست

ما دهک نه ایم کارت یارانمون دست کسیه گفت کالابرگ براتون نیومده !!

کسی اینجوری بوده ؟؟

مثل یه لبخند که پر از بغضه 🙃نرهای نی نی سایت به من درخواست دوستی ندین آشغالای بیکار

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

برا همه.واریز نشده که هنوز

بعدم کارت یارانه چیه

این کالابرگ هست و اعتبار هست نقدی نیست که طرف چک کنه

با کارت بانکی به نام سرپرست هر یانکی هر کارتی. میشه خرید کرد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دهک ۹نه یارانه داره نه کالابرگ یارانه تا هشت کالابرگ تا هفت

جدیده به ده فقط نمیدن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
به دهک نه که کالابرگ نمیدن،فقط تا هفت میدن

جدیده رو میگه.کالابرگ نفری چهارتومن

دهک ۹نه یارانه داره نه کالابرگ یارانه تا هشت کالابرگ تا هفت

ما یارانه داریم خب ،سریای قبل کالابرگم داشتیم ولی این سری کارت دست کسی بود گف واریز نشده براتون

مثل یه لبخند که پر از بغضه 🙃نرهای نی نی سایت به من درخواست دوستی ندین آشغالای بیکار

جدیده به ده فقط نمیدن

مطمئنی عزیزم آخه من 8هست دهکم استعلام گرفتم کالابرگم شارژ نشده

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️