2777
2789
عنوان

برام دعا کنید

425 بازدید | 63 پست

سلام وقت بخیر

نمیدونم از کجای زندگیم بگم.28 سالمه همسرم 33 هر دو تحصیل کرده ایم.همسرم شغل آزاد با درآمد متوسط داره و منم خانه دارم.

پنج سال ونیمه ازدواج کردیم و دوسال و نیم هم عقد بودیم.تعریف از خود نباشه زیبا هستم.و از همون اول با ظاهر همسرم مشکل داشتم (درخواست عکس نشه به هیچ عنوان نمیذارم)

با دودلی بله گفتم میدونم انتخاب اشتباهی داشتم.

سر موضوعات مختلف بحث داشتیم و داریم و من نمی خواستم وسط این همه اختلاف پای یه بچه بی گناه بیاد وسط.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسرم هم از اول می گفت تا سه سال بچه دار نشیم.مشکلات زیادی داشتیم از اول دانشجو بود و موقع ازدواجمون سرباز بود درآمدمون خیلی کم بود اما خدایی بی انصافی نمی کنم از خودش میزد به خاطر من.برای خودش لباس عید نمی خرید واسه من می خرید.منم خیلی باهاش ساختم با نداریاش با همه چیش

میتونم دعا کنم بچه ب باباش نره

چهره روهزارجورعمل میکنن دوروزبخابی زیردست دکترا ازاین روب اون رومیشی امااخلاق باهیچی هیچی وهیچی عوض نمیشخ

صدمرده زنده میشوداز ذکریاحسین/ارباب مامعلم عیسی بن مریم است

کار راه انداخت وضعش بهتر شد.یکم عوض شد

بیشتر به خانوادش توجه کررد.بدون ااطلاع من رفت پروانه کارش رو به نام مادرش زد بدون اطلاع من وامی که برای خونه خریدن گرفته بودیم رو زد به کار و پدر و برادرهاش رو شریک کرد.

چهره روهزارجورعمل میکنن دوروزبخابی زیردست دکترا ازاین روب اون رومیشی امااخلاق باهیچی هیچی وهیچی عوض ...

هردوش لازمه  

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
کار راه انداخت وضعش بهتر شد.یکم عوض شد بیشتر به خانوادش توجه کررد.بدون ااطلاع من رفت پروانه کارش رو ...

چی بگم عزیزم حق داری ناراحت باشی واقعا سخته

عشقم فقط پسر کوچولوم   
کار راه انداخت وضعش بهتر شد.یکم عوض شد بیشتر به خانوادش توجه کررد.بدون ااطلاع من رفت پروانه کارش رو ...

اهان پس تازه رفت سراصل مطلب .اهان تا پول اومددستش اخلاقش عوض شداره؟

صدمرده زنده میشوداز ذکریاحسین/ارباب مامعلم عیسی بن مریم است