2777
2789
عنوان

لعنت به من

200 بازدید | 15 پست

خانما توروخدااا بگید چکار کنم چند روزی فکر یکی از سرم بیرون نمیره همشششش تو فکرمه لعنتتتت به من امشب دوباره سر راه اومدنی دیدمش از خودم متنفررر شدم همش باخودم میگم چرااااا اینهمه زود ازدواج کردم درضمن مشکل خاصی ندارم ولی هوایی شدم لعنت به من.

شوهرت بهت محبت میکنه؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

لعنت به تموم قانونای دنیا که توی هیچکدومشون شکستن دل آدما پیگرد قانونی نداره😢😢

دنیا خیلی کوچیکه یهو میبینی یه آدم آشنارو توی ناکجا آباد میبینی. امیدوارم همینطور اتفاقی جواب سوالای زندگیتو پیدا بکنی..😘

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه شوهرم همش درگیره مشکل مالیمون بدو بدو آخرش هم هیچی نداره

خب همین دلیلشه

یهش بگو نیاز ب توجه و محبت داری بهت محبت ک کنه یواش یواش از سرت میفته

اون پسره کیه چیکارس

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

لعنت به تموم قانونای دنیا که توی هیچکدومشون شکستن دل آدما پیگرد قانونی نداره😢😢

متنفرم از خودم هوایی شدم از سر شب متاهلم ولی نمیدونم یهو چم شده انگار بغض گلوم گرفته

خیلی درکت میکنم😭😭😭

تاپیکتو دیدم

چقد مث همیم💔

متنفرم از خودم هوایی شدم از سر شب متاهلم ولی نمیدونم یهو چم شده انگار بغض گلوم گرفته

از کمبود محبته عزیز دلم ب شوهرت یاد اوری کن ک به توجه نیاز داری اگه رفتارشو درست کنه توهم خوب میشی

خب کی گفته حالا چون متاهلی نمیتونی عاشق بشی؟

این خیلی طبیعیه حتی اگه سیراب از همسرت باشی.

نمیبینی قدیمیا چندتا چندتا همسر داشتن؟ خب واسه همین بود .

ولی الان اون دوره زمونه نیست دیگه. تغییر کرده .

یه چیزی هست به اسم تعهد . آدما متعهد میشن.

اگر نفست خیلی ضعیف باشه و اختیارتو به عقلت و منطقت ندی ممکنه افسار پاره کنی خیانت کنی

دنیا خیلی کوچیکه یهو میبینی یه آدم آشنارو توی ناکجا آباد میبینی. امیدوارم همینطور اتفاقی جواب سوالای زندگیتو پیدا بکنی..😘

خب همین دلیلشهیهش بگو نیاز ب توجه و محبت داری بهت محبت ک کنه یواش یواش از سرت میفتهاون پسره کیه چیکا ...

خیلی دورا دور میشناسمش خیلی با معرفته .تعریفشو زیاد شنیدم

خیلی دورا دور میشناسمش خیلی با معرفته .تعریفشو زیاد شنیدم

بهش فکر نکن اگه پیجشو داری بلاکش کن ک عکسشو نبینی کلا هرچیزی مربوط ب اونه از زندگیت حذف کن

خب همین دلیلشهیهش بگو نیاز ب توجه و محبت داری بهت محبت ک کنه یواش یواش از سرت میفتهاون پسره کیه چیکا ...

شوهر خودم بیشتر خودش. نیاز به محبت داره من همیشه بهش ابراز عشق و محبت میکنم ولی امشب دنیا رو سرم خراب شده ازدواج کردم ولی من هیچوقت عشق تجربه نکرده بودم

شوهر خودم بیشتر خودش. نیاز به محبت داره من همیشه بهش ابراز عشق و محبت میکنم ولی امشب دنیا رو سرم خرا ...

اون چرا

ببین درکت میکنم زیادم درکت میکنم چاره ای نیس تا وقتی شوهرت عشق نده بهت نمیتونی فراموشش کنی

بهش فکر نکن اگه پیجشو داری بلاکش کن ک عکسشو نبینی کلا هرچیزی مربوط ب اونه از زندگیت حذف کن

چند دروزی بود بهش فکر میکردم ولی امشب خونه مامانم اینا بودم بیشتر فکرم درگیرش شد سر راه اومدنی هم دیدمش با شوهرم هم احوال پرسی کرد رد شدیم از سر شب دیگه اعصابم خورد شده از خودم بدم میاد کاش زودتر ازدواج کنه 💔