2777
2789
عنوان

شقاق

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 31 پست
اخ منم همينطور،دردش واقعاًكم از زايمان نداره دعا كنيد خوب شم واقعاً ٣ماهه دارم عذاب ميكشم،ميترسم برم ...

ترسش خیلی بده

من از ترس بدتر یبوثت میگرفتم

ببخشیدا از شدت درد با کمک دستم آنجام رو میگرفتم تا شقاقش بیشتر نشه

در این حد بد بود

ولی الحمدلله بعد۴ماه خوب شد

تنها کافیست ❣۳۱۳❣مادر تصمیم بگیرند ، آنروز نزدیک است که یاران امام زمان(عج) تربیت یابند🌷

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم پماد ام جی خیلی خوبه حتما استفاده کن

واااااااى عزيزم مرسى انشاالله هر چى از خدا ميخواى بهت بده،خيلى پماد خوبى رو بهم معرفى كردى و از درد نجاتم دادى،يك دنيا تشكر 🙏🏽❤️

واااااااى عزيزم مرسى انشاالله هر چى از خدا ميخواى بهت بده،خيلى پماد خوبى رو بهم معرفى كردى و از درد ...

عزیزم شما استفاده کردی؟ واقعا تاثیر داشت؟ الان کاملا خوب شدی؟

سلام عزيزم من استفاده كردم خيلى خوب بود ولى دوباره برگشت براى من حاد بود،بعد ديگه مجبور شدم عمل كردم

عه حاد که خوبه مزمن نیاز ب عمل داره.

والا ب من دکتر متخصص گوارش گفت شقاق مزمن داری و باااید حتما عمل کنی، یک هفته بعدش رفتم‌پیش دکتر زنان خودم نگاه کرد گفت نه اصلا نیاز به عمل نداری و داره خوب میشه.الان بعد از عمل حالتون خوبه؟ راضی بودین؟ 

عه حاد که خوبه مزمن نیاز ب عمل داره. والا ب من دکتر متخصص گوارش گفت شقاق مزمن داری و باااید حتما عم ...

اره انقدر درد داشتم كه وقتى دكتر گفت ميخواى ليزر كنم از خوشحالى داشتم بال در مياوردم،الان من نزديك ١ ماهه عمل كردم خدارو شكر خيلى خوبم،بعد از عمل ١ هفته يك مقدار درد داشتم بعد اوكى شد تازه من چون شير خودم و ميدادم سعى ميكردم مسكن نخورم ولى اگر مسكن بخوريد كه خيلى خوبه،من هم شقاق داشتم هم هموروييد و هم تنگى مقعد 

اره انقدر درد داشتم كه وقتى دكتر گفت ميخواى ليزر كنم از خوشحالى داشتم بال در مياوردم،الان من نزديك ١ ...

خداروهزار مرتبه شکر که خوبید.واقعا خوشحال شدم که حالتون خوبه.ایشالا بقیه هم خوب شن

اره انقدر درد داشتم كه وقتى دكتر گفت ميخواى ليزر كنم از خوشحالى داشتم بال در مياوردم،الان من نزديك ١ ...

سلام عزیزم منم همین مشکلو داشتم اما پیش دکتر علیرضا زارعی لیزر کردم و خیلی هم راضی بودم میشه بپرسم دکتر شما کی بود