2777
2789
عنوان

شقاق

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 31 پست

سلام من 29سالمه . شقاق بعد از یک ماه مزمن میشه و حتما باید عمل شه من حدود 6ماه ملین استفاده میکردم.که اذیت نشم ولی بعد به یبوست دوباره دچارش شدم رفتم دکتر تا دید گفت شقاق داخلی عمل لیزر بخاطر تنگی کانال مقعدم تو عمل اذیت شدم ولی کلا خوبه الان یه روز بعد عمله که دارم.مینویسم دکترم عبدالرحیم قمری .امروز که دستشویی رفتم درد داشتم ولی درد وحشتناک  قبل عمل نبود بهرحال توصیه میکنم برید سریع تر هرکی مشکل داره پیش دکتر

*◀️ برخی از بیماری های انسان، درپی افزایش خشکی روی می دهند. افزایش خشکی، انواع گوناگون، و سبب های مختلفی دارد که از جمله آنها مصرف زیاد و یا درازمدت خوردنی های با طبیعت خشک، بویژه در افراد مستعد است.*

*🔸 در حالات و اختلالاتی همچون خشکی و زبری پوست، شکنندگی ناخن، بی خوابی، چنگه ها و اسپاسم های عضلانی، بواسیر، (((شقاق مقعد، )))خشکی مخاط در چشم، بینی، و دهان، و خشکی مخاط واژن، مصرف مواد زیر زیان آور است:*

*▪️سرکه، آبغوره، آبلیمو، سماق، زرشک، ترشی های خانگی یا بازاری، قره قوروت، لواشک های ترش*

*▪️خیارشور، پنیر شور*

*▪️زنجبیل، خردل، فلفل سیاه، زیره سیاه*

*▪️سیر، موسیرتند، پیاز تند، فلفل قرمز، کلم، شاهی، تره، پیازچه، سس های تند و تیز*

*▪️خرمای خشک، عسل کهنه، نخودچی، آجیل شور، تخمه بوداده*

*▪️چای پررنگ، کاکائو، شکلات تلخ، قهوه*

*▪️عدس، ماش، ذرت بوداده، نان جو، نان خشک*

*▪️گوشت گاو، گوشتهای صنعتی مانند کالباس و سوسیس*

*▪️میرزاقاسمی، فلافل، غذاهای سرخ کرده، غذاهای کبابی خشک، چیپس، پفک*

*🔹توجه بفرمایید که:*

*پرهیز از خوردنی های بالا در شرایط افزایش خشکی در بدن ضروری است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.