2777
2789

اوایل گفت ک خونه داره ماشین داره و شغلشم خرید و فروش و معامله و ایناس و ممکنه ی ماه ۵۰۰ ملیون در بیاره ممکنه تا چند ماه هیچی در نیاره ....

قول داد برا من مغازه اجاره کنه ، قول داد خیلی کارا انجام بده برام و ....

الان دقیق ۸ ماه میگذره کل این ۸ ماه هی این روز و اون روز ن کوچیکترین درامدی داشته نه تونسته هزار تومن به من بده در مواقع نیاز جز ی مورد ک خییییلی ضروری بود هزار بار اصرار کردم نمیدونم چطور جور کرد داد یه چند تومن بهم ، ن قولایی داده بود بهشون عمل کرد حتی خودمم از اینجا مونده از اون جا رونده کرد حداقل قول نداده بود خودم ی خاکی میریختم تو سرم ی وامی مغازه ای اجاره میکردم و ....

میدونم شرایط سختع البته خدایی اگر داشته باشه اصلا خسیس نیس و خیلی بفکرمع ولی نداره همیشه حس میکنم بی عرضس داره از چشمم میفته امروز کارتم باهام نبود فکر کن ۳۰۰ هزار تومن نیاز داشتم نداشت بفرسته و کلی خجالت کشیدم جلو اون شخص .....

دارم به فکر جدایی میفتم .

تنها دلیلی ک تا الان موندم اینه ک حداقل با حرف و زبون خیلی دوستم داره و هیچوقت بهم بی احترامی نکرده تو این چند ماه.

کاربری دست دو نفره .....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه فقط مشکل پوله ،بهم نزن خودت چرا کار نمیکنی

من خودم همیشه بفکر بودم. بهم قول ک داد ی کم بی خیال شدم ب امید اینکه اون اوضاع رو درست کنه ولی خوب الان میبینم عرضشو نداره. حالا فرضا ک خودمم دوباره ی فکری کردم پس مردی ک عرضه در اورد پول نداره ب چ دردم میخوره ؟ من میدونم هر روز میگه سر معاملم و هیچوقت پولی ندیدم

کاربری دست دو نفره .....

خب عزیزم بی عرضه است دیگه. مجبوره خوش زبون باشه. همون سر و زبون هم نداشته باشه که کسی نگاش نمیکنه.

به نظرم بیشتر فکر کن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خیلیا شرمنده زن بچه شدن تو این گرونیا

خدابیامرز بابام ۵۰ کیلو نذری

هر ماه حیوان سر میبرید

الان در مقایسه با ۱۰ سال پیش

سفره یک پنجم شده

زندگیا سخت شده

کار املاکی ها کساد شده

و خیلی از شغلای دیگ

فقط میتونم بگم ازدواج برا خیلیا غیر ممکن شده

سعی کن چ جدا بشی چ نشی

صاحب درامد بشی...

آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤
شوهر منم پول نداره ولی عاشقشم به پول نیست که

منم پول برام مهم نیست ولی مردی ک عرضه پول در اوردن نداره رو نمیتونم سرش حساب کنم و بهش تکیه کنم شاید من فردا سرطان گرفتم .

۴ ماهه من مریضم نیاز ب دارو داشتم اوایلشو خودم جور کردم اون نه عرضشو داشت ن توانشو ک کمک کنه دارومو بخرم. خودمممم کار کردم خریدم فقط ب ذره اخرش اونم اینقد گفتم ک از وقت داروم گذشته نمیدونم کجا جور کرد داد....

کاربری دست دو نفره .....
منم پول برام مهم نیست ولی مردی ک عرضه پول در اوردن نداره رو نمیتونم سرش حساب کنم و بهش تکیه کنم شاید ...

یه کم بی عرضس🤔 بهش یه فرصت دیگه بده اگه باز این شکلی بود و دیدی قول میده و عمل نمیکنه بیخیالش شو

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️