2777
2789

آخییییی

پروف خودمم🫠 بزرگترین لذت دنیا انجام دادن کاریه که دیگران میگن تو نمیتونی ️🌙💫 اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چه قشنگ 🎀❤️

اسی بنظرت هزینه کافه دو نفر چند میشه برای یه تولد؟

«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍

عزیزم چه قشنگ 🎀❤️ اسی بنظرت هزینه کافه دو نفر چند میشه برای یه تولد؟

فداتشم گلی والا نیمدونم تا حالا کافه تولد نگرفتم بیشتر تو باف بوده😅

مبارک باشه تولد هرکی هس❤️

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

اخی پدرشوهر ها خیلی مهربوننمنم امروز صبح رفتم بابامو بغل کردم بوسیدم اش کلی بهش تبریک گفتم اینقدر خو ...

عزیزمممم سایش مستدام🥹🥹🫂🩷

اره بابا ها عشقن کلاا

چ خوب که دلشونو شاد کردین مطمئن باش خدام دل شمارو شاد میکنه

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

چ خوب که دلشونو شاد کردین مطمئن باش خدام دل شمارو شاد میکنه

فداتشم انشالله دل هممون همیشه شاد باشه🥹🩷