2777
2789
عنوان

چاق شدن

141 بازدید | 14 پست

سلام وزنم کمه ۴۰کیلوام صورتمم ب شدت لاغر چکار کنم چاق بشم بشدتم بدخورم.گوشت تخم مرغ.شیر نمیخورم.گوشت چربی دار بوش بم بخوره.تهوع میگیرم.گاهی سوهاضمه.هم دارم هم گشنمه .هم سیرم.اشتها گاهی ندارمواینکه نمیتونم اینارو بخورم.بگید چکنم.استخون هام زده بیرون ازلاغری

حرف اولو شخصیت میزنه ن زیباییی .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی لاغر بودم

خودم خواستم چاق بشم قرص مصرف کردم اشتهام خیلی خوب شد چاق شدم کلی خواستگار واسم پیدا شد لپام گل انداخته بود از چاقی 🤭😂

من هیچوقت هیچکیو قد تو دوست نداشتم🫀❤️

با اینو نمیخورم اونو نمیخورم کسی چاق نمیشه.. باید بری دمتر شربت اشتها بنویسه و برنامه بده

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

کالری شماری روزی بالای ۳۰۰۰ بخور م خودم لاغرم دقیق نمیدونم چقدر ولی شاید ۴۸ ۵۰ میخوام چاق بشم سعی میکنم غذا زیاد بخورم و اینکه سعی کن از این به بعد سیب زمینی سرخ کن بخور وعده هاتو زیاد کن هر چی هم دم دستت اومد بخور لازم هم نیست گوشت تخم مرغ بخوری ماکارونی واسه خودت بپز نگه دار شب قبل خواب بخور برنج بپز سیب زمینی آب پز کن م