2777
2789
عنوان

تولد همسر

251 بازدید | 20 پست

خانوما یک خرداد تولد همسرمه و چون اولین تولدش تو خونه خودمونه میخام خیلی عالی برگزارش کنم ولی واقعا موندم چیکار کنم و چی بخرم براش کمکککک لطفا 

ایده

به نام خدا شام کیک هدیه بوس تاپ قرمز رژ قرمز 

🤣🤣🤣😂😂😂😊

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ماه دیگه تولدمه...هرروز که شوهرم میاد ازسرکار بهش میگم برام چی میگیری..  بیچاره میگه سرویسم کردی با این جمله ت....😂😂😉😉😉😉😉😉😂😂😂😂😂😂😂

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊
خودت و بزار تو جعبه بزرك با بادكنك هليومي بعد ك در جعبرو باز كنه بهتري هديرو ميبينه

پی؟

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

ب نظر من دیزاین خونه از هدیه هم مهم تره.سعی کن خونرو خیلی خاص و خوشگل تزئین کنی ایده تو نتم هس.. و کادوشم بسته ب سلیقه اقاتون داره میتونه لباس ادکلن کفش یا هرچیز دیگه باشه

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز