2777
2789

خواهرم یه ماه نیست عقد کرده حالا برای اولین بار با شوهرش میخوان مسافرت چند روزه برن بابام تو این چیزا سختگیره موندیم چطوری بهش بگیم، رسم هم نداریم دوتایی نهایتا یه سفر به روزه برن نه چند روزه،

کیا تجربه ی این مدلی داشتن؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید مادرتون وارد عمل بشه

البته منم دوران نامزدی فکر میکردم بابام قراره سخت بگیره ولی ما حتی میرفتیم یه هفته دو هفته خونه خودمون میموندیم که مثلاً کارهای خونه رو انجام بدیم بابام اصلا چیزی نمیگفت

ما رفتیم با شوهرم عمم رو بردیم خونه عموم تهران(خودمون اصفهانیم)بعد از اونطرف عموم نزاشت تو یه اتاق بخوابیم بعدم هی میگفت شما رو چند روز دیگه گند کارتون درمیاد و میفهمیم حامله ای(نزدیک سالگرد عقدمون بود)زنگ زد به بابام گف اینا چجوری میخوان برگردن اصفهان تنهایی شوهرمم لج کرد شبونه راه افتادیم برای شمال،عموم داشت سکته میکرد دوباره زنگ زد به بابام که بیا اینارو جمشون کن رفتن شمال دم بابام گرم گفت خودم گفتم برن پولم براشون زدم با سالگرد عقدشون خیلی بهم چسبید. اون شمال

لبم گر بی سخن باشد نگاهم صدسخن دارد😓