2821
2789
عنوان

دعا گرفتن

187 بازدید | 14 پست

خیلی عجیبه چرا هرکیو اطرافم میبینم از دعانویس و دعا گرفتن راضیه ولی اینجا همه میگن میری سمت بدبختی و تاثیر نداره از این حرفا

خب حداقل وقتی اعتقاد ندارین نیاین نظر ندین چرا دل آدمو بد میکنین

داستان روباهست که دمش کنده شده بود😉

کاربر جدید نیستم از سال 1400اینجام💁🏻♀️ اگه خدا بخوادقراره درآینده خانم معلم بشم✨🤍 سلام🙋♀️فاطمم 15سالمه 31تیر میشه 16سالم🎀. عاشق کتاب خوندن، رمان، داستان و شعرم🥰. شاعرای مورد علاقم شهریارو فروغ فرخزاد 🥹 همه ی رنگا قشنگن ولی مشکی یه جور دیگه قشنگه🖤✨قبول که دارید؟ عاشق گل بابونه و نرگسم وهمچنین نودل و کیدراما، سیدراما، جیدراما و سریال تایلندیم اگه توهم اینارو دوست داری دوست خوب منی ماچ به کلت😘 با افتخار لکم😍🎀.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی چی

یعنی همه راستشو نمیگن فقط جنبه خوبشو میگن

کاربر جدید نیستم از سال 1400اینجام💁🏻♀️ اگه خدا بخوادقراره درآینده خانم معلم بشم✨🤍 سلام🙋♀️فاطمم 15سالمه 31تیر میشه 16سالم🎀. عاشق کتاب خوندن، رمان، داستان و شعرم🥰. شاعرای مورد علاقم شهریارو فروغ فرخزاد 🥹 همه ی رنگا قشنگن ولی مشکی یه جور دیگه قشنگه🖤✨قبول که دارید؟ عاشق گل بابونه و نرگسم وهمچنین نودل و کیدراما، سیدراما، جیدراما و سریال تایلندیم اگه توهم اینارو دوست داری دوست خوب منی ماچ به کلت😘 با افتخار لکم😍🎀.

دوست من سالهاست داره میگیره هر روز هم خوشبخت تر میشه هیچیشون هم نشده اگر مطمئنی و میشناسی امتحان کن

دقیقا دوست منم ولی هیچوقت لو نمیده دیگ ما مطمئن شدیم دعانویس داره

دقیقا دوست منم ولی هیچوقت لو نمیده دیگ ما مطمئن شدیم دعانویس داره

ما هم نمیگه بهمون

ولی میدونیم داره یعنی قبلا گفته بود میرم بعد گفت طرف مرده و دیگه کسی رو نمیشناسه ولی میشناسه انقدر اتفاق های خفن و خوب براش میفته برای همه قفله