2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیان

236 بازدید | 28 پست

خانوما یه دستوریه خیلی مجربه ولی خودمم تازه میخام امتحان کنم شماهم امتحان کنید انشالله ک ب خواستتون برسینو منم دعا کنین.

ختمي كه به سرعت اجابت ميشود 🔮

برای یکبار هم که شده این ختم رو انجام بدین تا سرعت حاجت روائی رو ببینید ختم اینه 👇🏻👇🏻👇🏻
هر یک از سوره ها برای برآمدن حاجات روزی چهارده بار "هدیه به چهارده معصوم " خوانده شود
🌸🍃  شنبه:سوره مبارکه فتح
🌸🍃  یکشنبه: سوره مبارکه یس
🌸🍃 دوشنبه:سوره مبارکه واقعه
🌸🍃 سه شنبه:سوره مبارکه الرحمن
🌸🍃 چهارشنبه: سوره مبارکه جن
🌸🍃 پنج شنبه : سوره مبارک ملک
🌸🍃 جمعه :سوره مبارکه سجده.

بدون شک حاجت او برآورده میشود
ان شاءالله 🙌🏻
🔴 باید این تعداد سوره رو در هر روز یکجا و بدون حرف زدن مابینش بخونید. 🍂🍁
🍃🌸

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

خیلی زیاده 😯😯

اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسته شدم بسكه دنبال ختم هاي حاجت دهنده گشتم خدايا كمكم كن نااميدي خيلي بهم نزديكه

منم خیلی چله ها و ختم ها دادم حدود40مورد ولییییی

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
خیلی زیاده 😯😯

فک نکنم روزی بیشترازیه ساعت زمان ببره

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

استارتر در مورد امضات میتونم بهت بگم

ختم سوره ذاریات طلاق مزمل انشراح بصورت روزانه ب کارتون چنان وسعتی عنایت میکنه ک عقلها حیروون میمونع فقط باید خیلی مراقبت کنین ک فراموش نکنین اگرم سهوا این اتفاق افتاد حتما قضاشو بجا بیارین

خسته شدم بسكه دنبال ختم هاي حاجت دهنده گشتم خدايا كمكم كن نااميدي خيلي بهم نزديكه

عزیزدلم بخون انشالله ک نتیجه بگیری گلم.برات صلوات فرستادم

[QUOTE=58631945]استارتر در مورد امضات میتونم بهت بگم ختم سوره ذاریات طلاق مزمل انشراح بصورت روزانه ب کارتون چنان وس ...[/QUOTEممنون عزیزم...تا چندروز باید خونده بشه؟

من الان طوری شدم که میگم خدا بخواد حاجتم رو میده نخواد نمیده . چرا الکی این کارا رو بکنم و دل ببندم و نشه بعد غصه بخورم 😢😢

اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار
[QUOTE=58631945]استارتر در مورد امضات میتونم بهت بگم ختم سوره ذاریات طلاق مزمل انشراح بصورت روزانه ب ...

گلم بخون انشالله ک فورا نتیجشو ببینی

من الان چند ساله خدارشکر سعی میکنم بخونم دلم نمیاد ول کنم

من الان طوری شدم که میگم خدا بخواد حاجتم رو میده نخواد نمیده . چرا الکی این کارا رو بکنم و دل ببندم ...

واقعا منم گاهی اوقات همین حس بهم دست میده.اما میخام این رو هم امتحان کنم