2777
2789
عنوان

بنظرتون میشه اینکار کرد

39 بازدید | 6 پست

نامزدم سرکاره مرخصی خیلی کم داره

اینجور نیست که تو یه روز مرخصیش نوبت دکتر گیرمون بیاد میخوام خودم نوبت بگیرم با کد ملی اون برم به دکتر بگم برایش آزمایش ها و چیزهایی که لازمه بنویسه تا روزی که اون میاد فقط بره آزمایش ها رو بده نتایج رو ببرم پیش دکتر نشون بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خوبه این کارو میکنن

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

پس حضوری برو اخه آزمایش نوشتن رو همه دکترا میتونن

میخوام زیر نظر خودش بره چون خودمم زیر نظرش هستم . بعد تشخیص ها خیلی فرق میکنه من یه دکتر خیلی معروف بدون اینکه آزمایش بنویسه گفت شما از منم بهتری 😁😁😁

بعد اینجا رفتم آزمایش تخصصی نوشت مشخص شد وضعیتم بده