بچه ها کیک روز مرد میخاستم درست کنم ک یعنی کولاک کرده باشم 😂دعا کنید خوب بشع آرد قنادی ک گیرم نیومد با این شکم حامله و بچه کوچیک رفتم قنادی گفت نداریم از نونوایی لواش بگیر فرق نمیکنه اقا ما رفتیم آرد نونوایی گرفتیم روغن مایع نداشتم بجاش روغن نیمه جامد رو آب کردم ریختم 😂ترتیب موادشم درست نریختم وانیلم هم مال یه قرن پیشه حالا این کیک چجور میشه خدا میدونه خدایا آبروم رو بخر نیم ساعت دیگه قراره از تو قابلمه تماشاگرش باشم😂😂😂😂
پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋 همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم سوال داری بپرس
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آرد قنادی یا دو صفرو باید از سوپرمارکت یا فروشگاه بگیریبیا بگو خوب شد یا نهمنم کیک درست کردم
سلام عزیزم خیلی خوب شد خداییش ازش انتظار نداشتم ی کوچولو خیلی کم زیرش چسبید اگه خامه بزنی و موز و گردو یعنی فوق العاده میشه فقط ی نکته همسایمون بهم گفت که شیر رو داغ کن بعد بریز باعث میشه خام نشه با وجود روغن نیمه جامد و وانیل خیلی قدیمی و ارد نونوایی این انتظارو نداشتم ریختم تو قابلمه چرب شده و زیرش شعله پخش کن گذاشتم انقد پفش خوب شد و طعمش خوب میخام تا صبح همشو بخورم😂