2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

2055 بازدید | 110 پست

سلام دوستان

شوهرم با زن دوستش ب من خیانت کرده از این موضوع شش ماه میکذره شوهرم از کارش پشیمون و ازم معذرت خواهی کرد و گفت دیگه تکرار نمیکنه منم دیدم واقعا پشیمونه بخشیدمش اما دلم هنوز صاف نشده باهاش اوکیم اما ی سری اوقات تو خلوت خودم میشینم دلم میگیره میگم اخه من مگه چی کم گذاشتم براش تازه دو سه ماه بود عروسی کردیم منو شوهرم با عشق ازدواج کردیم میدونم شوهرم عاشقم بود واقعا نمیدونم چجوری یهو بهم خیانت کرد خودش میگه اون بهم پیام داد و شروع کننده اون بود خداروشکر فقط در حد پیام و چت بود چون من سریع مچ همسرمو گرفتم اما خیلی دلم میشکنه اون زنه هیچی نداره ی زن خراب ک با وجود اینکه شوهر داره اینکارارو میکنه واقعا خیلی ناراحت میشم وقتی یاد حرفای عاشقانه شوهرم ب اون زن میوفتم

چنان نازشو میخرید قربون صدقش میرفت دقیقا مثل اوایل دوستی منو همسرم

الان شوهرم انقدر نازمو نمیخره قربون صدقم نمیره میره اما کمتر همش پیاماش جلو چشامه خیلی اذیت میشمممم

شوهرتم هرزه اس

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

"اون زنه هیچی نداره ی زن خراب"

اون خانم رو تبرئه نمیکنم اما... همسرتون چرا ادامه داد؟! همسرتون خراب نبود؟! اون شروع کرد، چرا همسر شما همراهیش کرد؟

قبل از این که کسی رو "خراب" بکنید و برچسب بزنید، بقیه رو هم سبک سنگین کنید

"میدانستم زهر است، و چشیدم"|تک تک کاربری هایی که توهین میکنند بهم رو یادم میمونه. اگه روم ریپلای زدید و جوابی هم نداشته باشم لایک میکنم اگه هم هیچ واکنشی نشون دادم بدون از همون قماشی😉

هیچوقت هم از یادت نمیره خیالت راحت

ادم با بخشیدن خیانت انگار داره یه چیز سمی رو می نوشه و هر بار ک یادش میاد اون سم بیشتر تو بدنش پخش میشه

اونقدر پیش میره ک تا بالاخره از پا درت بیاره

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.