2777
2789
عنوان

کات کردم بیاین

187 بازدید | 25 پست

کات کردم مقصر بود اشتباهات زیادی داشت.

چند روز بعد فالوم کرد، ناراحت بودم میخواستم قبول کنم ولی یکم دیر. اما انگار اونم ناراحت شد دو روز صبر کرد بعدش ریکوئستشو برداشت حالا من موندمو بغض و دلتنگی.

و الان خودمم نمیتونم برم سمتش چون خودم کات کردم اگه فالوش کنم یعنی کوتاه اومدم، یعنی حق با اونه، یعنی با وجود تمام اشتباهاتش خودم تسلیم شدمو برگشتم این باعث میشه تغییری نکنه. قلبم داره میترکه💔 و هیچ خبری ازش ندارم حتی نمیتونم استوری هاشو ، ریلزایی که لایک ریپست کرده رو ببینم که بفهمم در چه حالیه و این بی خبری خیلی داره اذیتم میکنه.

چیزیو تف کنی برمیداری بزاری دهنت؟

برگردی بازم همون ادمه

با همون اشتباهات و گوه بودنش

به جلو نگاه کن کلی ادم با کلی تجربه جدید

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم مث تو بودم ی عالمه اشتباه داشت کات کردم

ب اسم ی نفر پیج زدم عکس و اینا ک معلوم نیس پیج الکیه

فالوش کردم باهاش صحبت کردم کم کم باهم رل زدیم با پیج فیکم! انقد با پیج فیکم خوش رفتاری میکرد ک ارزوم بود با من رفتار کنه

خلاصه گذشت گفتم من دبی ام برگشتم همو میبینم ۶ ماه باهم بودیم کم کم از چشمم افتاد دیگ خسته شدم ازش

بلاک کردم کلا رفتم

سرخم قدغن!🖤

اخه دلم پیش اونه فقط

چون وابستگی هست بینتون

من رابطه یکسالمو تموم کردم مرداد

الان تازه خوب شدم بهتر شدم

زمان میبره خوب شی

ولی هرگز برنگرد

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
منم مث تو بودم ی عالمه اشتباه داشت کات کردم ب اسم ی نفر پیج زدم عکس و اینا ک معلوم نیس پیج الکیه فال ...

🤣🤣🤣🤣🤣

برا من فرصت نداد زرت زرت به رفیقام پیشنهاد داد

کسیو اوک نداد رفت با ی بچه دبیرستانی