2777
2789
عنوان

همسایه ازاری

367 بازدید | 35 پست

مشاعاتمونو پرکردن تذکر دادیم حالا یه ماهه مهمون میارن از قصد تو راه میگه حرف بزنن از طبقه پایین تا بالا زنه حامله مرده دوروزه رفته سرکار نیست میخام زنگبزنمپلیس بیاد کار درستیه یا نه درحد تذکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگم مدام از قصد مهمون میاد از قصد حرف میزنن تو راه پله که مارو اذیت کنن

وایمنی ب خاطرشما مهمون نیادخونشون

چ حرفهحرفهامیزنی

آدم زنده وقتی چندنفرن صحبت میکنن نمیتونه ک بگه خفه شن

خسته ام

چوننمیدونم رفتار شما چطور بوده حرفی ندارم

کاربر عزیز تا وقتی احترامت واجبه که احترام بزاری🥰1۳95کاربر خاموش بودم ..1396کاربری زدم تعلیق شدم وچون اسم کاربریم بار انرژی منفی داشت وتاپیکام زیاد بود کاربری جدید زدم🥰

پلیس !

نه بابا زشته

اینکارا چیه

برو باهاشون حرف بزن

بگو ده شب به بعد مراعات کنن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

شماها نباید آپارتمان نشینی کنید ویلایی برید

کاربر عزیز تا وقتی احترامت واجبه که احترام بزاری🥰1۳95کاربر خاموش بودم ..1396کاربری زدم تعلیق شدم وچون اسم کاربریم بار انرژی منفی داشت وتاپیکام زیاد بود کاربری جدید زدم🥰

خب درسته بی فرهنگیه ولی خب تا جایی که ساعت استراحتتونو خراب نمیکنن ایراد نگیرید

گاهی باید کنار اومد و غر نزد ما همسایمون گاهی هفت صبح بچش عربده میزنه ولی خب چیزی نمیگیم

همسایه طبقه پاینیمون میگه صدای پاهاتون میاد ولی خب نه که دعوا کنه به شوخی میگه و رابطه صمیمی داریم

بلاخره اپارتمان این چیزا رو داره و گاهی باید تحمل کرد چیزای کوچیکو

نمیشه بگی خونشون مهمون نیاد ....

پلیس واسه اینجور مواقع غیر ضروری نمیاد که ؛ شمام فقط میتونید به مدیر ساختمون بگید تذکر بدن

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

وایمنی ب خاطرشما مهمون نیادخونشون چ حرفهحرفهامیزنی آدم زنده وقتی چندنفرن صحبت میکنن نمیتونه ک بگه خف ...

عریز دلم خرف زدم و مهمون دعوت کردن رو کسی کاری نداره باهاش ولی مهمون دعوت کردن حدی داره حدودی داره دو واحد دیکه اینجا هستن صدا ژون درنمیاد حتی وقتی مهمون دارن کل ساختمون دست ایناس انگار تو راه پله میتوان از قصد به بحش یاد داده حرف بزنه چون ما روز اولگفتیم تو نشاعات رعایت کنین

چوننمیدونم رفتار شما چطور بوده حرفی ندارم

من یه خانوم تنها از صبح تا شب هیچ صدایی از خونم بیرون نمیره حتی درو آروم نیبندم سوارم ده میره ده شب نیاد اونم ساکته