2777
2789
عنوان

لبامو شیدینگ کردم💋

1414 بازدید | 56 پست

دوستان شید کردم لبامو خودم راضی ام لبام خیییلی کوچیک بود و خط لب نداشتم بیرون لبم گفتم بزنه کارش خوب بود خداییش..اینو اول گذاشتم ببینین معطل نشین الان بعد ریزش رنگمم میزارم براتون چطوری شده

لایک کن

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان اومدی ماهم نظر بدیم یا خودت راضیت دیگه کافیه؟

این ورمه

بجاش باید تینت دائم میزدی

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن میگن کنکور مهمه کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن میگن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته اونایی که با هنر به جای رسیدن میگن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن میگن تو هنر پول نیست کسی که رابطه موفقی داره میگه همراه داشتن خوبه اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته میگه رابطه خوب نیست . هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر میده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه :) 
الان اومدی ماهم نظر بدیم یا خودت راضیت دیگه کافیه؟این ورمهبجاش باید تینت دائم میزدی

خب وقتی از کارش راضیم واسه چی بگم ناراضی ام

تاپیک زدم که اونایی مه قصد شید رفتن دارن ببینن چطور شده

کارای اینجوری مثل ژل بعد چند سال دفرمه میشه نباید بیرون از خط میزدی پاک کردنش روی پوست صورت سخت و هز ...

من اخه همیشه بیرون لبم خط لب میکشبدم حالا آرایشگرم گف تا سه سال راحت میمونه

اتفاقا بهش گفتم بقیه اینطوری میگن بعد دوماه میره

گف چیزی که من میگم گوش کن و میمونه

خدایی کارش خیییلی خوبه اصنم پولکی نیس