2777
2789
عنوان

🌺روز مهربون ترین پدر دنیا مبارک😍🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 185 پست

بنام خدا

گفتگوی شاعرانه با حضرت مهدی عج

"" "" ""

مرد و زن چشم به راهیم بیا یامهدی/کن بر ابنای بشر لطف و عطا یا مهدی

خورده بر سنگ دعای همهٔ منتظران/خود بکن بهر ظهورت تو دعا یامهدی

نیست در عالم امکان زعدالت خبری/حاکم است بر همه جا جور و جفا یامهدی

غالباّ ظلم پذیریم و مطیع الستمیم/سایه افکنده ستم بر سر ما یامهدی

ظاهراّ نام تو جاریست همش بر لب ما/وا اسف از تو جدائیم به خفا یامهدی

روز روشن شده تاریک تر از نیمهٔ شب/بهر ما گشته جهان بحر بلا یامهدی

جز شما نیست در این وادی غم راهبری/پاره کن بند معاصی و خطا یامهدی

فاخرم از غم هجران شما خون جگرم/برهان از غم هجران تو مرا یامهدی

پرشرار است دل و دیده ز آلام و محن/از ستم قامت ما گردیده تآ یامهدی

"" "" ""

مسلم فرتوت #فاخر

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

#فقط_حیدر_امیرالمومنین_است

#یعسوبُ_الدین #یعسوب_المومنین

هزاران شکر ، مولایم به عالم بهترین باشد

کسی که نام پاکش با دل و جانم عجین باشد

کسی که بردن نامش ، شده آرامش جانم

کسی که جانشین رَحمةٌ لِلعالَمین (ص) باشد

اگر چه آسمان هم تکیه بر دستان او دارد

ولی خود هم نشین سفره ی مستضعفین باشد

چه توفیقی از این بهتر ، که فرموده ست پیغمبر

علی (ع) حبل المتین باشد ، علی یعسوب دین باشد

کلام حضرت حق در پیام وحی این باشد

پس از خاتم علی باید امیرالمؤمنین باشد

خدا لعنت نماید آن ، بخیلی را که باعث شد

امیرالمؤمنین مولا علی خانه نشین باشد

کسی را همتراز او نخواهی یافت ای دنیا

کسی که معنی آیات قرآن مبین باشد

رسانید این ندا را بر هر آنکس که زمین خورده

علی ذکری برای پا شدن از این زمین باشد

همین که نام زیبایش بود ذکر اذان ما

برای شیعیان او چه عزت آفرین باشد

علی مولا علی مولا علی مولا علی مولا

همیشه نام زیبایش برایم دل نشین باشد

#محمددرّودی

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

@easamn123 @منتظرالمهدی۱۱۰ @somaliland @معصومه1395 @zahrabanoo530 عیدتون مبارک دوستان عزیز🌺😍خوش او ...

سلام بابای مهربونم روزت مبارک ❤️

میدونم که حواست همیشه بهم هست میخوام همیشه کنارم باشی وهیچ وقت ازم قافل نشی💕🌹🌹

اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌼یامهدی ادرکنی🤍🌺🌼🌼

@blueeeesky @هلیله90 @hhopee @vhjtr468 @migmigslowerneighbor عیدتون مبارک دوستان عزیز🌺😍خوش اومدین ...

الهی فدات بشم بهترین و مهربونترین پدر دنیا

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

@آری1173 @نسیم1375هستمy @آرتمیس۲۵ @حامدشونم70 @آیلین_6 عیدتون مبارک دوستان عزیز🌺😍خوش اومدین سر سفر ...

مبارکهههههه🌹🌹💚💚💚💚

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

سلام خوبترین و مهربونترین بابای جهان💞

پدر جان حالتون چطوره؟😭💔

شما پدری هستی که برای دیدن چهرهات روزها و شبها را میشمارم، همچنان منتظر... همچنان عاشق.

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

@mary2519 @تکتانا @bineshan59 @mamandiako @حناموطلا عیدتون مبارک دوستان عزیز🌺😍خوش اومدین سر سفره ا ...

علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدا را که نگین پادشاهی دهد از کرم گدا را

میلاد مولود کعبه پدر یتیمان فاتح خیبر دلاور بنی هاشم مبارک ان شالله امروز علی علیه السلام با دستای مبارکشون عیدی دادن بهمون پدر عزیزمون . الهم عجل لولیک الفرج به حق علی علیه السلام 😍😍😍😍😍😍

السلام علیک یا امیرالمومنین

سلام بر پدر واقعی وجود همگیمون آقا جان چقدر روز قشنگیه روزی که خانه کعبه از وجود شما شرافت افزون گرفت.

هر ساله به یاد اون روز فوق العاده دیوار کعبه از شوق می لرزه.ترک بر می داره.

شما که عاشق تک تک فرزندانت هستی شکی در اون نیست.ولی عشق محبت ما به شما بزرگترین گنجیه که داریم.

یاد شما در قلب ما جاودانه است.من یکی از خدا بی نهایت سپاسگذارم به خاطر مهری که از شما در قلبم دارم.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

برای تشکر از خدایی که اینهمه لطافت زیبایی ومهربونی رو در وجود مازنها قرار داده به کلامش گوش کنیم.با یقین به اینکه مهربونترین به ما خودشه.خودمونو بسپریم به کلام نورانی خدا در سوره نور اونجا که می فرماید به زنان مومنه بگو چشمان خود را فرو ببندند وپاکدامنی بورزندوزیورهای خودراآشکارنسازندمگرآنچه از آنهاطبعا پیداست وروسری خودرابر سینه خویش فرو اندازند.آیه ۳۱ سوره نور

سلام عزیزم ممنونم از تاپیک قشنگت 🥰عید میلاد بر شما هم مبارک 💗آن شاالله که عیدی همه مون فرج مولایما ...

خواهش میکنم گلم عید شماهم مبارک🌺😍ان شاءالله حاجت روا شید🌻🌺🤲🏻

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

سلام عزیزم ممنون از دعوتتونعید شما هم مبارک😍😍❤❤🌹🌹😘😘دست مرا گرفتید تا یادتان بمانماز روی خاک بر ...

سلامگلم عیدتون مبارک🌺🌻خواهش میکنم شما و دوستان خودتون دعوت شده امام (عج) هستید🌻🤗

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺