2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 32 پست
ارام بخش استفاده کن . چایی های ارام بخش . استراحت . شنا ورزش کم کم خوب میشی این مریضی هم میره 

ايشالله اما الان ٦ماهه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دونه دونه میشه یا زخم و خشکی میشه؟

به صورت كهير مياد بالا همه جاي بدنم بعدم از خارش و سوزشش زخم ميندازم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
من تا يكم استرس ميگيرتم بدتر ميشم همش بدنمو دارم يه جا ميمالونم  شايد فك كنين مريضي شديدي نباش ...

منم یسری چندروز خارش کل بدن رو تجربه کردم نابود میکنه آدمو طوری بودم تو یه روز ده بار بیشتر حموم میکردم تا به بدنم آب بخوره آروم شم سه بار درروز دکتر رفتم 

این کارا رو کردی و خوب نشدی؟

از دعوا اعصاب تا هر چي ميگم كه دارو ضعف ايمني استفاده ميكنم اما دورش كه تموم ميشه بر ميگرده

منم یسری چندروز خارش کل بدن رو تجربه کردم نابود میکنه آدمو طوری بودم تو یه روز ده بار بیشتر حموم میک ...

من زير اب جيغ ميزنم از سوزشش 

من دستام اینجوری میشه هر وقت استرس بگیرم بیشتر میشه هر جا رو هم بخارونم همونجا دونه میزنه البته فقط یه زمان خاص اینجوری میشم 

خیلی اذیت میشم 

درمونشم فقط پماد کالاندولا باپماد تریا رو قاطی میکنم میزنم روشون خوب میشن 

من دستام اینجوری میشه هر وقت استرس بگیرم بیشتر میشه هر جا رو هم بخارونم همونجا دونه میزنه البته فقط ...

اخه تمام بدنمه حتي تو موهام چجوري بمالم

دعا كنين طوريم نباشه ازمايشم خوب بياد مرض بد نداشته باشم😭

از دعوا اعصاب تا هر چي ميگم كه دارو ضعف ايمني استفاده ميكنم اما دورش كه تموم ميشه بر ميگرده

ببین چی ارومت میکنه مثلا خیاطی مثلا شنا اونو هر روز انجام بده هر چی که عصبیت میکنه بگو به جهنم خودتو برای هیچی ناراحت نکن فقط به این فکر کن الان خودت مهمی نه هیچ کس دیگه . اصلا روی این مریضی الانت تمرکز نکن که چرا خوب نمیشم وقتی اروم باشی خودش خوب میشه .

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️