2777
2789
عنوان

من بااین سنم ازین هنرا ندارم چرا

159 بازدید | 15 پست

بالای سی هستم درسته سرکار میرم وزیاد خونه نیستم ولی ماشالا بعضیارومیبینم ازم کوچیکترن ماشاالله خیاطی بلدن بلدن کیک درس کنن تزئینات بچه داری همهچی بلدن اونوقت من فقط آشپزی ساده ونظافت ساده خونه بلدم بی عرضه هستم واقعا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا خوبه تو سر کار میری حداقلمن چی ۲۳ سالمه شاغل هم نیستم خونم انگار باغ وحشه😅 هیچ هنری هم ندارم ه ...

همینمه شوهر داری جلویی

اکانت منو یه خانوم دیگه باهم جابه جا شد!لطفا آقایون سایت درخواست ندن🎀

کاری نداره از تو یوتیوب یاد بگیر من خیدم اغلب چیزا رو میزنم تو یوتیوب یاد میگیرم راحت با بهترین اموزش ها

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
والا شوهرم شاکیه ازم😂😂😂 کاش شوهر نداشتم راحت میتونستم بدون نگرانی ب تنبل بودنم تو خونه پدرم ادامه ...

کاش من جات بودم شوهر داشتم و غرغرهای خانواده راحت میشدم

اکانت منو یه خانوم دیگه باهم جابه جا شد!لطفا آقایون سایت درخواست ندن🎀

خب دیر نشده گلم خیلی از چیزهایی که میگید با دستور و از روی نت میشه یاد گرفت

بلندشو و تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:6۲.۸ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30