2821
2789
عنوان

دعا نویس

95 بازدید | 9 پست

رفتم پیش ی خانوم گفت بختت بسته اس سه تا دعا واسم نوشت گفت اولی رو با فلفل قرمز زیر دامنت دود کن دومی رو تو ی لیوان با گلاب بشور و تا 7روز ازش بخور و بزن ب بدنت

خدایا بیا و.بغلم کن

عزیزم دعا نویس خوب نیس عاقبتش

در تاریخ بنویسید که سرزمینی بود :که میدانی داشت به اسم آزادی اسم بانکش آینده و مسکن بود، و اسم فروشگاهایش رفاه،ولی مردمش هیچکدامش را نداشتن.....❤️🩹🥹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کاری ب دعانویس ندارم نری فلفل بسوزنی خودتو آتیش بدی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
خخخخخ خو چکار کنم الان

نیدونم تجربه نداشتم ولی نزنی بسوزنی کلا ازدواحت کنسل شه خدایی چ فکری کرده ک زیر دامنت دود کنی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
نیدونم تجربه نداشتم ولی نزنی بسوزنی کلا ازدواحت کنسل شه خدایی چ فکری کرده ک زیر دامنت دود کنی

فلفل قرمز درسته منظورش بوده یا پودر شده؟

خدایا بیا و.بغلم کن
فلفل قرمز درسته منظورش بوده یا پودر شده؟

یخدا نمیدونم من ی جا رفتم کار بسته بندی فلفل قرمز مردم توی بوشون چشام و سرم و پوستم تا چند روز میسوخت حالا واقعا میخوای بسوزنی ترجیحا پودرش رو بکن ک نسوزی

2790
2823
2791
2779
2792