2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر چی

تایپش نبودم از لحاظ ظاهری

میگف مهربونی خوش اخلاقی ولی من اولویتم ظاهره ...بازم نمیخواست کات کنه ولی من کات کردم گفتم برو با کسی که قیافش از نظرت خوبه من جای کسیو دوس ندارمبگیرم

بحث سر چی بود ک میگی مقصر بود

باهاش خیلی مهربون. بودم خیلییی خیلی خیلی

ولی من تایپش نبودمو اولویت اون ظاهر

زشت نیستم اصلا ... کیوت و بیبی فیسم ولی اون اینجوری دوس نداشت زیاد از رفتاراش و حرفاش فهمیدم

منم گفتم برو خودتو راحت کن

تایپش نبودم از لحاظ ظاهریمیگف مهربونی خوش اخلاقی ولی من اولویتم ظاهره ...بازم نمیخواست کات کنه ولی م ...

ظاهرت مگه چشه

بعدم مگه به قیافس به شعور و تعهده

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند...✨/بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫

تایپش نبودم از لحاظ ظاهریمیگف مهربونی خوش اخلاقی ولی من اولویتم ظاهره ...بازم نمیخواست کات کنه ولی م ...

کار خوبی کردی ، وقتی « ولی » رو میاره وسط یعنی بیخیالش باید بشی .

yk it's fucked when the pain feel nice `

بهترین کار کردی باریکلا

امیدوارم بره تایپشو پیدا کنه حالش خوب باشه کنار اون

با من بیرون بود همیشه به قیاقم نگاه نمیکرد نمیدونم چش بود

دوس نداست دیگه...ازش ماراحت نیستم الانم ... بهترینارو براش میخام

باهاش خیلی مهربون. بودم خیلییی خیلی خیلیولی من تایپش نبودمو اولویت اون ظاهر زشت نیستم اصلا ... کیوت ...

کار خوبی مردی

دوسال تایم کمی نیس بیقراری و دلتنگیای اولیه کاملا عادیه سعی کن جلوی خودتو بگیری ی وقت مجدد پا پیش نذاری برا برگشتن ب هم

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند