2789
عنوان

دغدغه ما

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 22 پست

این هزینه هایی که برای مسائل مسخره خرج میکنن،بابت ابادانی همون استادیوم خرج میکردن اوضاعمون این نبود

یه مشت کوته فکر مسئول هستن متاسفانه

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا امشب رییس کمیته امداد واسه رییس جمهور تو مشهد گزارش میداد ما فقر رو ریشه کن کردیم.از چند ماه قب ...

فقیرا رو هم به فنا دادن. اینا یه مشت دله دزدن که فقط دارن جیب خودشونو پر میکنن به فکر من و شمام نیستن

❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤
فقیرا رو هم به فنا دادن. اینا یه مشت دله دزدن که فقط دارن جیب خودشونو پر میکنن به فکر من و شمام نیست ...

من دیگه واقعا امید به زندگی ندارم خیلی وضع خرابه.

لا تقنطوا من رحمت الله
این هزینه هایی که برای مسائل مسخره خرج میکنن،بابت ابادانی همون استادیوم خرج میکردن اوضاعمون این نبود ...

عزیزم کوته فکر نیستن از جیب ما میدزدن میرن اونور هزینه میکنن که هر موقع وقتش شد فلنگو ببندن

❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤
عزیزم کوته فکر نیستن از جیب ما میدزدن میرن اونور هزینه میکنن که هر موقع وقتش شد فلنگو ببندن

میدونی کوته فکر از دید اینکه بخاطر نبود خانوما تو استادیوم دست به هر کاری میزنن.بنظرت اگه کوته فکر نیست پس چیه؟

چرا از حضور خانوما میترسن؟

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...!