2777
2789
عنوان

از بعد اون روز دستام بی حسه

138 بازدید | 10 پست

هفته پیش ماشینمو جلو خونه دزدیدن وقتی جای خالیشو دیدم شوک بدی بهم وارد شد از اون روز دستام بی حال و بی حسه به قولی انگار لمس شده اول فک کردم فشارم پایینه بعد دیدم نه همینجوریه، الان نمیدونم از چیه شما تجربه ندارید؟

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

قلبت رو چک کن

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

خدا ازشون نگذره

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا ازشون نگذره

صدبار

این دم عیدی ضرر بدی بهم زدن

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

مشکل قلبی دارم اتفاقا

یک چکاپ برو هر چه سریعتر

صدبار این دم عیدی ضرر بدی بهم زدن

ایشالا پیدا میشه

یک چکاپ برو هر چه سریعتر

فعلا درگیر کلانتری و دادگاهم واسه ماشینم

پیدا شده ولی خیلی چیزاشو بردن

ایشالا پیدا میشه

ممنونم پیدا شد ولی چه پیدا شدنی

سلام الان تو یه پستی ریپلای زدید به من ولی هیچی نمیاره برام چی بود

سلام عزیزم نمیدونم والا احتمالا تاپیک ترکیده

2790
2778
2791
2779
2792