2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 29 پست
یک آدمی رو بگیره که مکمل خودشه اگه با یک دختره ۳۰ ساله ازدواج کنه قطعا اون ازدواج غلطه نه اون اعصاب ...

عزیزم میشه بهتون درخواست بدم ی سوال روانشناسی دارم ازتون 🙂🙂

Death cause overdose by thinking too much🧠💥

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ولی دختری تواین سن هم بخاطر حساسیت هایی که داشتن نتونستم ارتباط خوبی داشته باشم

ببین باید آدم خودتو پیدا کنی این یک دوم اینکه بر خلاف سنت باید حوصله اعصاب زندگی داشته باشی این که تو یک دختر ۲۵ ساله بگیری انتظار داشته باشی پول نداشتن بدهی درک کنه به اندازه تو تجربه داشته باشه عاقلانه باشه غلطه هر گلی یک خاری داره ولی سن پایین بگیر سن بالا میرید سمت طلاق اوکی نیست ولی دیگه باید این جوانب هم در نظر بگیرید که خیلی چیزا متفاوت میشه و یک جور هایی با علایقش خواسته هایش همزاد پنداری کنی

درخواست دوستی ندیدددد❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌آدم باش میگم درخواست نده نفهم بیشعور درخواست نده با توام میفهمی درخواست نده 👀 فحش گذاشتم هرکی درخواست بده .

ببین باید آدم خودتو پیدا کنی این یک دوم اینکه بر خلاف سنت باید حوصله اعصاب زندگی داشته باشی این که ت ...

کم کم حس میکنم شاید باید با خانمی که تجربه زندگی مشترکداشته ازدواج کنم نمیدونم چقدر این طرز فکر میتونه بهم کمک کنه

ولی دختری تواین سن هم بخاطر حساسیت هایی که داشتن نتونستم ارتباط خوبی داشته باشم

خب اینم هست

چرا زود تر ازدواج نکردین واقعا ....

چون دیه بیشتر از ی سنی اختلاف دنیا ها متفاوت میشه ....و خیلی کارا ک برای دختر هیجان انگیز چون پسر از اون سن گذشته هیجان نداره و بی حوصله اس

عزیزم میشه بهتون درخواست بدم ی سوال روانشناسی دارم ازتون 🙂🙂

بفرمایید

درخواست دوستی ندیدددد❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌آدم باش میگم درخواست نده نفهم بیشعور درخواست نده با توام میفهمی درخواست نده 👀 فحش گذاشتم هرکی درخواست بده .

شرایط مالی حتما تاثیرگذارترین دلیلم بوده

اینم هست

اما خب اگه واقعا دختر و پسر هم دیه رو دوست داشته باشن با هم دیه زندگی رو میسازن ....و مطمئنا تلاش و پشتکار باشه ب همه جا میرسن