جراح خوب که طبیعی عمل کنه و از نظر تنفسی و ظاهری هم مشکل ایجاد نشه در تهران میتونید معرفی کنید؟ لطفا اگر از نزدیک نمونه کارشون رو دیدید معرفی کنین
کسایی که پیج اینستا دارن و تو اینستا معروف هستن رو من اصلا قبول ندارم اگر حضوری تو مطبشون رفتید و یا از نزدیک نمونه کار هاشون رو دیدید ممنون میشم معرفی کنید
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
کدومشون و میگی دو سه تا مفرد داریم راضی بودی ؟بینیت گوشتی یا استخوانی؟
حمیدرضا فکر کنم
رضا داشت😂
خیلی ساله عمل کردم
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
اسم کوچیکش چیه؟چون دوتا دکتر مفرد معروف هست که درمورد یکیش من خیلی نارضایتی زیاد دیدم
حمیدرضا
چیزی که تو ذهنمه