2777
2789
عنوان

مهریه دوستم😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 68 پست

اتفاقن مورد خوبیه

شما دخالت نکن

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

هول کرده 😂😂😂هر چی حرف زدم باهاش دیدم دلش گیره ، البته واقعا پسره خوبه ، خانوادش رو مخن

حتما اولین خواستگارشه اینجوری رو هوا قبول کرده😂😂 حالا من بودم صد سال ناز میکردم واسش

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا

حالا بحثم مادی نیستا

بحثم سر اینه ینی یه گلم نمیتونسته به خاطر خانومش ببره خانوادش دخالت نکنن با یه گل اینطورن بعدا تو زندگیش بد نشه

ولی اسی خودش انتخواب کرده شما دیگه حرفتو زدی ایشالا خوشبخت بشه

اره ، نه منو میشناسه من خودم شوهر دارم😂😂😂 خیلی وقته ازدواج کردم گل

کرده باشی گل .اما الان حو میره هر چقدر بگیم انگار داری بلانسبت تو گوش خر یاسین میخونی .وقتی بابت کوچیکترین چیزا دید برای خواهرش گرفتن و برای این نه .میفهمه چه غلط اضافی کرده

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

کرده باشی گل .اما الان حو میره هر چقدر بگیم انگار داری بلانسبت تو گوش خر یاسین میخونی .وقتی بابت کوچ ...

اره ، من نمیخواستم بعدا براش عقده شه ولی بقول شما گوشش بدهکار نی ، دیگ خودش کرده

دوستت دارم

یا نمیدونی طلا سکه چنده یا کلا خیلی فضایی

درضمن طلا و اینا خوشبختی نمیاره

چه ادمایی که با کلیی طلا و گل و فلان و عروسی انچنانی طلاق گرفتن

احتمالا دوستت توش چیزی دیده که قبول کرده

ضمن اینکه با این وضع دیگه همه ی عقد و عروسیا ساده شدن درستشم همینه

مرد کودن درخواست دوستی نفرست😒