2777
2789
عنوان

مهریه دوستم😑😑😑

736 بازدید | 68 پست

خاک تو سرش ، دختره روانی ، پزشکی قبول شد داره عقد میکنه ، با یه پسره که بانکی هستش ، اینش خوبه ولی مهریه اش ۱۴ سکه و ۱۰۰ مثقال طلا دیگ خونه و ... نداره😶😶😶😑😑

پسره گفته ننویسید چیز دیگ جز اینا اینا هم قبول کردن

من عصبانیم آخه پسره تک بچه هم هست بجای اینکه دست و دلباز باشن آخه دوستم پزشک شدنیه باید بخش عزت بذارن ولی هیچی ، تازه بچه ها حتی گل هم هنوز نیاوردن گفتن تو شیرینی خورون میاریم گداهای عنتر

هر چی میگم ردشون کن میگ نه پسره خودش خوبه خانوادش گناسن

دوستت دارم

ولش کن .قرارها خودش سرش بخوره به سنگ و همیشه حسرت زندگی همکاری خودشو بکشه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستت ترم چنده؟ چه عجله ای داشت واسه شوهر کردن حالا می موند شاید یه بهتر می اومد نه واسه مهریه ها واسه خانواده

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.