2777
2789
عنوان

آمپول hcg

158 بازدید | 14 پست

۲روزه آمپول hcg زدم از دیروز درد شدید تو قسمت تخمدانهام داصتم امروز دردم کمتر بود انا ضعف و بیحال عجیبی دارم

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هرچه زودتر  عملیات کن

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
اقدام کردم به امید خدا 💖💖

ان شالله باردار بشی خانومی .فقط شرایط نزدیگی رو هم از دکتر بپرس برات دقیق توضیح بده ‌

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .
ان شالله باردار بشی خانومی .فقط شرایط نزدیگی رو هم از دکتر بپرس برات دقیق توضیح بده ‌

۲بار بارداری داشتم پیارسال ناموفق بودن ۱ساله اقدامم هنوز بعد دومی خبری نیست

دردم  و بیحالیم واسه آزاد شدن تخمک آخه تاحالا اینجوری نبودم تب هم کردم

فکر کنم اینا از عوارض آمپوله،اگه بهتر نشدی حتما برو درمانگاه

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻

ان شالله این اثرشو داره و خبرا خوب میاری برامون .توکلت به خدا .هیچ کار خدا بی حکمت نیس

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .
دردم  و بیحالیم واسه آزاد شدن تخمک آخه تاحالا اینجوری نبودم تب هم کردم

عزیزم منم همین علایم رو داشتم منم پنج روز شبی دو تا لتروزول خوردم و هفتم و نهم اچ ام جی روز ۱۱فولی ۲۲و روز دوازدهم هم آمپول زدم .الان شش روز گذشته با اینکه ی آمپول آزادسازی زدم هنوز علایمش رو دارم .مخصوصا درد نوک سینه و تب .خیلی بدنم داغه و بیحالم.

خدایا بابت هدیه قشنگت ممنون...خودت مراقب جینگیلی من باش..😍😍😍
عزیزم منم همین علایم رو داشتم منم پنج روز شبی دو تا لتروزول خوردم و هفتم و نهم اچ ام جی روز ۱۱فولی ۲ ...

من قبلا این آمپول زدم فقط ایندفه این حالتارو دارم یعنی میشه ایندفه مهمون داشته باشیم😭😭😭

من قبلا این آمپول زدم فقط ایندفه این حالتارو دارم یعنی میشه ایندفه مهمون داشته باشیم😭😭😭

سعی کن بیخیال باشی.منم مثل تو منتظرم .امیدوارم تو ذوقمون نخوره اصلا...

خدایا بابت هدیه قشنگت ممنون...خودت مراقب جینگیلی من باش..😍😍😍