2777
2789
عنوان

گشت و تعهد کتبی

103 بازدید | 9 پست

ما دیروز برای تفریح مثلا رفتیم جایی که حالت روستا مانند داشت،حالا یکی گزارش ماشین پارتنر منو داده بود از محلی ها، گشت اومد و مدارک ماشین رو گرفت و گفت فلان ساعت کلانتری باشید،

منم همراهش رفتم ولی تو ماشین نشسته بودم و متاسفانه پای منم باز شد به قضیه که خواستن استعلام بگیرن و رئیس کلانتری اومد، پارتنر منم عصبی شده بود سرهنگه یهو توپید گفت پرونده درست کنید و ماشینو بخوابونید و این حرفا:/

بعد تازه تنها موردی که دیده بودن کشف حجاب و صرفا تو ماشین بودن ما بوده حالا نهایتا یه بغل

دیگه آخرش من صحبت کردم و گریم گرفته بود تعهد کتبی دادیم.

من واقعا نمیدونم تهدید میکردن زنگ میزنیم به خانوادتو پدرت کجاست و میدونه تو فلان جایی یعنی چی، مگه زیر هیجده سالمه که این رفتارا رو داشتن

بعد تازه سابقه جفتمونم پاک بود اینطوری میکردن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه هنوز به این موردا گیر میدن؟ من فک کردم تمام شده اخه ما هرچی بیرون میبینیم پارتنر هستن هیچکسم دیگ ...

فکر میکنم حساسیت ها این چند روز زیادتر شده ولی خب منم تعجب کرده بودم..

این جور موارد تو سیستم نیروی انتظامی ثبت میشه و بعدا" برای هر کاری و از هر کجا از پلیس استعلام بگیرن اعلام میشه ، مثلا" اگه شما بخواید جواز کسب بگیرید یا جایی مشغول به کار بشید و از اونها استعلام کنن این مورد رو اعلام میکنن