2777
2789
عنوان

روغن چرا پیدا نمیشه

250 بازدید | 15 پست

؟؟ از کی روغن نیس دوباره؟ دیجی کالا هم چندتاداره برندهای زخرفن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن خیلی گرون شدن درحد یه تومن

اره همونام که دیجی کالا بود برتد نمیدونم مازوت بود چی بود ۱.۸ لیتر ۸۰۰ تومن... قیمتای اینجوری

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

میخواد گرون شه(قیمتش دو برابر میشه)

واسه همین فروشگاه ها هرچی روغن داشتن قایم کردن که وقتی گرون شد بفروشن. حتی فروشگاه هایی هم که روغن دارن به هرکی روزی یدونه میدن.

می دانستم زهر است و چشیدم......(seungmin-bangchan)

من که به زورتو یه فذوشگاه پیداکردم ،روغن طبیعت سایز کوچک،هر مشتری هم فقط یه دونه میتونست برداره،دیگه هرجا رفتم نبود،فقط روغن خارجی خیلی گرون....این روغناروجمع کردن توانباراشون که بعدا درشون بیارن گرون تر بفروشن،عین زمان روحانی

میگن خیلی گرون شدن درحد یه تومن

وا🤯

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

وای پس به خاطر همونه شوهر من ۳ تا ۵ کیلویی خریده میگم این همه روغن چیکار داریم اخه

امثال شوهر تو اینجوری بیشتر کند میزنند و با خریدن بیشتر از مصرف شون باعث سوء استفاده کردن دیگه پخش کننده ها میشن

2790
2778
2791
2779
2792