2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من کافئین اوردینری گرفتم تازه شروع کزدم استفاده در مورد اکسیس وای هم خیلی شنیدم من ارثی یکم تیرگیو دارم اما شبا زود میخوابم بهتر شده خیلی

قرص اهن و اینا هم میخورم چون تو پریودی بیشترم میشه

🌸🌸🌸

حتما کم خوابی

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

یا استرس داری

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من کافئین اوردینری گرفتم تازه شروع کزدم استفاده در مورد اکسیس وای هم خیلی شنیدم من ارثی یکم تیرگیو د ...

واست تاثییری داشت؟

درمن هست هزار من گر بشکند یک من زاده شود من دیگری  
واست تاثییری داشت؟

میگم که کلا سه تا محضول پوستی گرفتم تازه شروع کردم زمان میبره ببینم تاثیرشو ولی خب هر ادمی خودش باید امتحان کنه تا بفهمه و از طرفیم معروفن اینا

🌸🌸🌸

اره درس دانشگاه کار کلا زیادنمیخوابم💔

حداقل شب ۷ ساعت بخواب

شغلت چیه؟