2777
2789
عنوان

شکر گذارییییییی

71 بازدید | 6 پست

شکر برای پتویی ک زیرشم

شکر برای سرمایی ک میاد و باعث میشه قدر گرما رو بدونم

شکر برای اینکه قراره بلخره ب ارامش برسم

شکر بر اینکه امید داریم

شکر برای اینکه خوانوادم کنارمن

شکر برای اینکه شکر گذاری میکنم

شکر برا اینکه میخوام ورزش کنم

شکر ب امید روزی ک بیام پیشت تموم بشه همچی

مصلحتتو شکر

شمام شکر گذاری کنید شاید خدا ی نگاهی کرد خوشش آمد بیشتر داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکر گزاری

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

از پروردگارخوبم تشکر میکنم

برای وجود پر خیر مادرم

شکر برای حضور گرم همسرم

شکر برای اینکه میتونم تا حدودی نیاز هامو برطرف کنم

شکر برای وجود خواهرای خوبم

شکر برای بوی بارون که داره از لای در میاد

شکر برای اینکه یه حوله تنی دوختم با اونکه خیاطی بلد نیستم واز روی یه حوله دیگه الگو کشیدم 😂

بخش مهمتر شکرگزاری، قسمت عملی اون هست.

یعنی مثلا زمانی که موفق میشیم همه ی گناهان و معصیت ها رو ترک کنیم باید بگیم الحمد لله رب العالمین.

یا مثلاً زمانی که موفق میشیم نمازمون رو اول وقت بخونیم، جای شکرگزاری داره.

یا مثلاً اگر یه هفته موفق شدیم اصلا و ابدا غیبت کسی رو نکنیم، جای شکرگزاری داره. حتی امامان هم فرمودند، اون روزی که موفق شدید هیچ گناهی نکنید، همان روز برای شما عید است. و لحظه ی شادمانی.

کلا شکرگزاری ابعاد مختلفی داره، صرفاً اون چیزی نیست که در قانون جذب و اینستا باب شده.

مثلاً شما زمانی که میخای شکر انسان بودنت رو به جای بیاری، باید بری در حد توان به نیازمندان اطرافت کمک کنی.

یا مثلاً وقتی که دچار مشکل و مصیبتی میشید و قدرت و بصیرت این رو پیدا می کنید که در لابلای اون بلا و مصیبت، نکته ی مثبت ماجرا رو دریابید و رشد معنوی کنید، اونوقت باید شکر کنید خدا رو.

مثال زیاده، خودتون بهش فکر کنید.