2821
2789
عنوان

آسم کودکان

90 بازدید | 11 پست

سلام من پسرم هفت سالشه آسم داره همیشه زمستون وپاییز سرفه داشت فکر میکردیم سرماخوردگی اما دکتر گفت آسم داره یه سری دارو داد خوب بود اما جدیدا دیگه دارو هم تاثیر ندارد وهمش سرفه میکنه کسی تجربه ای داره کمکم کنه؟

سلام عزیزم

اگر تهران هستی دکتر امیرحسین مدرسی رو بهت پیشنهاد میکنم.فوق تخصص ریه اطفال

پسر من مشکلی برای ریه ش پیش اومد بهترین دکتر هم بردم کلی هم دارو و عکس رادیولوژی کمکی بهش نکرد.

بردم پیش این دکتر با ۳ نوع اسپری در عرض ۲ ماه خوب خوب شد بدون داروی خوراکی.درحالیکه همین دکتر هم می گفت اگر اسپری ها جواب نده باید برونکوسکوپی بشه.

می تونیو گوگل سرچ کنید نوبت بگیرید.

مطبشون خیابان فرصت شیرازی است

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم شما برای رشد دور سر چ کاری انجام دادید؟ترخدا اگه کاری کردی بگو منم دخترم رشد دور سرس انگا ...

چندسالشه بچه تون؟

دختر من الان حدود۴سانت دورسرش کمه خیلی استرس داشتم الان یه ماه دیگه دوستاش میشه ولی اون سه ماه اول خوب رشد نکرد الآنم همونوکم داره ولی از نظر هوش و...هیچمشکلی نداره خودش هم خیلی ریزه الان حتی ۸کیلونمیشه دکتر زیادیردم یکی گفت ارثیه یکی گفت سرش متناسب بابدنشه خودش رشد کنه سرش هم رشد میکنه و... ولی خداروشکرمشکل مغزی ندارد فقط کلابدنش ریزه

چندسالشه بچه تون؟دختر من الان حدود۴سانت دورسرش کمه خیلی استرس داشتم الان یه ماه دیگه دوستاش میشه ولی ...

دخترم الان نزدیک ۱۱ ماهش هست

دور سرش ۴۳ هست

دختر منم دقیقا خیلی ریز

من چندبار متخصص مغز و اعصاب بردم نوار معزی بردم سالم بوده

ب دنیا اومدنی یک ماهگی ام بردم سونو مغز بخدا اینقدر نگرانم

دختر منم از لحاظ هوشی خوبه مثلا دس دس میکنه

بابای میکنه

نانای میکنه چاردست و پا میره میگیره مبل و سرپا پا میشه و کنار مبل میره نمیدونم دیگه چیکار کنم مشکل من ملاجشم هست

الان چنده دور سرش؟بدو تولدش چند بود؟

تولد۳۴بودالان ۴۳الان۲۳ماهشه ۲۴ماهگی باید۴۷باشه بچه شمادورسرش چنده چندماهشه بدوتولد چندبود؟از لحاظ هوشی وتکامل مشکلی نداره؟

الان چنده دور سرش؟بدو تولدش چند بود؟

قدووزنش چنده؟منم خیلی نگران بودم چندتامغزواعصاب بردم اولاش رشد دورسرش خوب نبود میگفتن میکروسفاله چند ماه بعد بردم پیش همون دکتر مغز واعصاب گفت تواین مدت خوب رشد کرده .آخه تو۵ماهگی ازش mraو...گرفتن دورسرش ۴سانت ونیم کم داشت الان هم همونوکم داره خودم شهرستانمیه باربردم پیش دکترشروین بدو بیمارستان مرکز طبی کودکان گفت سرش هم اندازه بدنشه ازنظرهوشی مشکل نداره بهم گفت ببرم پیش دکتر گوارش ببینم چرا رشدش کمه نگران نباش بچه آواز بچه من خیلی بهتره

قدووزنش چنده؟منم خیلی نگران بودم چندتامغزواعصاب بردم اولاش رشد دورسرش خوب نبود میگفتن میکروسفاله چند ...

قد و وزنی ک خیلی ریزه

قد ۷۰

وزن ۷۸۰۰ با لباس و اینا دختر منم سرش ب اندازه بدنشه خودش اصلا ن شیر میخوره ن غذا خیلی ریز