2777
2789

هر کی فهمید ب منم بگع، یع وقتایی پشت سر هم چند شب می بینم، بعد دیگع کلا نمی بینم تا چند ماه

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواب دیدن علتش خواب دیدنه 🤣🤣نکنه تا حالا خواب ندیدی❔❔

پروفت یاد فیلمش افتادم، خعلی قشنگ بود ولی تا آخر ندیدم

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

پروفایل لم مال فیلیم نیست ولی بازیگرانش مال فیلم عثمانه

میدونم.. آخرش پسر عثمان ب حیلع گر خاتون رسید؟

اگه موقع خواب،روحت به محیط اطراف سر بزنه،رویای صادق میبینه و اتفاقات آینده یا گذشته رو موقع بیدار شدن بهت گزارش میده

..ولی اگه فقط ذهنت صورتگری کرده باشه،موقع بیداری ،خیالات تحویلت میده و تعبیر خاصی هم نداره،چون مغز هنگام خواب فعالیت ش کم میشه و به خیال مشغول میشه..

حدس ششم هستم ...نیتت اگه واقعی باشه،(نه محض امتحان!!)،خدا به انگشتم منتقل میکنه✍️