2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو پیش متخصص یک عکس از دست چون میگیره که ببینم صفحات رشدت بستس یا نه

من رفته بودم گفتش که یکی دو ماه دیگه بسته میشه باید زودتر میرفتم ولی تو هم مدت کوتاهم برام چند نمونه قرص تجویز کرد که پروتئین و... اینا داشت . شاید اگه زودتر میرفتم و زودتر اینا رو میخوردم بیشتر بد میکشیدم . شاید فقط دو سانت کمکم کرد .

البته اینم بگم که من کلاس ششم پریود شدم و بعد از اون چون قدم کوتاه بود همیشه تناب میزدم یا میپریدم و حرکات کششی انجام میدادم این خیلییی کمکم کرد . الان قدم ۱۶۳

برو پیش متخصص یک عکس از دست چون میگیره که ببینم صفحات رشدت بستس یا نه من رفته بودم گفتش که یکی دو ما ...

قدتون چند بود چند شدید

تا چندسال بعد پریود افزایش قد داشتین

من همون اوایل که پریود شدم (دوسه بار شده بودم) مامانم برد دکتر عکس انداختن دکتره گفت تا ۶ ماه فرصت داری بعد بسته میشه

کلی دارو داد منم ۷۰ ۸۰ درصدش و استفاده کردم اما نتیجه چندانی ندیدم اصن موهای زائد اینا دراوردم کلی ..

اره عزیزم هنوز صفحات رشدت بسته نشده برو دکتر تغذیه بهت کمک میکنه

اخه خیلی از اولین پریودم گذشته همه میگن بسته شده

جدی خیلی اعتماد بنفسم اورده پایین

شما راهکاری چیزی بلدین میدونین؟؟

اخه خیلی از اولین پریودم گذشته همه میگن بسته شدهجدی خیلی اعتماد بنفسم اورده پایینشما راهکاری چیزی بل ...

اره دکتر تغذیه برو عزیزم خیلی تاثیر داره با مکمل

یه برنامه هم هست افزایش قد توی گوگل پلی بود خیلی خیلی تاثیر داشت اونم امتحان کن