بهارا_ف مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 3360 عنوان جلوی ما زنگ میزنه به باباش تبریک میگه 1017 بازدید | 64 پست سال اول ک بابام فوت شده بود فک کردم متوجه میشه گریه کردم پیشش ولی هر سال تکرار میکنه دلم گرفت لایکم نکنید لطفا 1404/10/13 | 04:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاعرتونمم عضویت: 1404/05/18 تعداد پست: 752 خدا بیامرزه🖤شاید حواسش نیست دانشجوی حقوق سراسری🩷✨ گاهی شاعرم و گاهی ام جوونی ام رفته صدام رفته دیگه گل یخ توی دلم جوونه کرده
بهارا_ف مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 3360 خدا بیامرزه🖤شاید حواسش نیست ممنونانقدر عمدی اذیتم میکنه میگم شاید اینم عمدیه لایکم نکنید لطفا
بهارا_ف مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 3360 خدا بیامرزه خدا رفتگان شما رو هم رحمت کنه لایکم نکنید لطفا
شورت_بنفش عضویت: 1404/01/01 تعداد پست: 4909 مامانم💔 مامانت با خودت زندگی میکنه و ممکنه عمدا این کار رو نکنه ناراحت نشو خدا پدرت رو رحمت کنه💗 کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒
کاربر۱۰۰ عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 544 خدا بیامرزه پدرتون را. نمیدونم سطح ارتباطتون با خانواده همسرتون چیه، ولی اگه با هم بد نیستین شما هم گوشی را بگیرید تبریک بگید نه اینکه ناراحت بشید.اضافه کنم، با همسرتون سر مزار پدر محترمتون برید.
بهارا_ف مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 3360 مامانت با خودت زندگی میکنه و ممکنه عمدا این کار رو نکنه ناراحت نشو خدا پدرت رو رحمت کنه💗 مرسی خدا رفتگان شما رو هم بیامرزهنمیدونم والاخیلی تلاش میکنه که یجوری گریه ام بگیره در کلهمش نشخوار شده واسم که نکنه حتی تا این حد پیش رفته لایکم نکنید لطفا
بهارا_ف مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 3360 خدا بیامرزه پدرتون را. نمیدونم سطح ارتباطتون با خانواده همسرتون چیه، ولی اگه با هم بد نیستین شما هم ... مجردم منمامانم اینکار رو میکنهممنون خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه لایکم نکنید لطفا
هرروزپاییزه عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 12830 مامانتم شوهرش و از دس داده فقط پدر شما نبوده این چه فکریه میکنیشکر خدا پدرش زندس میتونه تبریکش بگه
ماهی_آکواریومی عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 10672 خدا رحمت کنه پدرتو عزیزماز عمد نیست تو یه خونه هستین دیگه هر وقت هم زنگبزنه شما متوجه میشین اونم وظیفه داره یه تبریک بگهمامانت غمش از شما کمتر نیست شریک زندگیش بوده و الان تنها شده
شورت_بنفش عضویت: 1404/01/01 تعداد پست: 4909 مرسی خدا رفتگان شما رو هم بیامرزهنمیدونم والاخیلی تلاش میکنه که یجوری گریه ام بگیره در کلهمش نشخوار ... حساس شدی پدر تو بوده ولی همسر اونم بوده اینجوزی که فکر میکنی نیستمادر منم گاهی اذیت میکنه خوشش میاد اکثر مامانا همینن دلش میخواد حرص همه چیو سر من خالی کنه چون میدونه من ارومم جوابشو نمیدم کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒
بهارا_ف مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 3360 مامانتم شوهرش و از دس داده فقط پدر شما نبوده این چه فکریه میکنیشکر خدا پدرش زندس میتونه تبریکش بگه چی بگم والادو سال بعدش رفت صیغه یه ادم بی سر و پا شد و نشست پیشش غیبت بابامو کردالانم که طرف ولش کرده رفته منو گذاشته تو فشار قبراتقدر سر چیزای بیخود بهم پرخاش میکنه و کتکم میزنه و ابرومو با تهمتاش میبره که منتظر مرگم نشستم تموم شه فقط لایکم نکنید لطفا