2777
2789
عنوان

ازدواج زوری

202 بازدید | 11 پست

ببینید بچه ها اگه تاپیک فیلیمو دیده باشید می فهمید

ولی اگه ندیدید من از عید تا حالا یه خواستگار داشتم که بابام بزور میگه ازدواج کن

هر کاری کردم رازی نشد

حالا دیشب بعضی ها گفتن به پسره پیام بده و قرار بزار

منم پیام دادم و قرار گذاشتن فردا عصر

الان نمیدونم چی بگم پشیمون شدم

دوست شما   رتبه ۳۲۲ کنکور تجربی پز نیست سبک زندگیمه    

تگ کن باز از همون نابغه ها بپرس

معلم رو عوض نکن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا نخوای زوری درکارنیست این عقیده منه

نه آخه قبلاً بابا اینجوری نبوده

از عید اینجوری شده

همش اصرار به ازدواج کن داره الان

نه آخه قبلاً بابا اینجوری نبوده از عید اینجوری شده همش اصرار به ازدواج کن داره الان

باهاش صحبت کن دلیلشو بپرس

بزار خانواده پسره بیان صحبت کنین شاید خوب بود ولی ب پدرت بگو درحد دیدن و اینک ایا میخام یانه ممکنه بگم نه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
باهاش صحبت کن دلیلشو بپرسبزار خانواده پسره بیان صحبت کنین شاید خوب بود ولی ب پدرت بگو درحد دیدن و ای ...

نه عید اومدن دوباره قرار گذاشتیم

منم خیلی سرد و سنگین برخورد کردم

ادامه خوبیه معلم زیسته فکر کنم

ولی من الان آمادگی ش رو ندارم واقعا

نه عید اومدن دوباره قرار گذاشتیم منم خیلی سرد و سنگین برخورد کردم ادامه خوبیه معلم زیسته فکر کنم ولی ...

بگو نمیخام و نزار

بگو نمیخام و نزار

بخدا تهدید کردم گفتم میرم از دانشگاه انصراف میدم تا جدی بگیرن

ولی بهم گفت برو بده خودت زحماتت به باد میره

بخدا تهدید کردم گفتم میرم از دانشگاه انصراف میدم تا جدی بگیرن ولی بهم گفت برو بده خودت زحماتت به باد ...

بگو نمیخام اگربیان ابروریزی میکنم

منم مجردم. پارسال خانوادم میخواستن منو به زور شوهر بدن به مردی که ۱۳ سال ازم بزرگتره و پولداره. ولی من از پسره خوشم نمی آمد. خدا میدونه چی کشیدم. چه قدر با پدر و مادرم بحث کردم، دعوا کردم، گریه کردم. بالاخره خانوادم کوتاه اومدن. ولی یه مدت باهام بدرفتار کردن، گفتن تو شوهر بکن نیستی و .... همه این جنگ اعصابها رو به جون خریدم ولی حاضر نشدم به زور شوهرم بدن:)

لطفا درخواست دوستی ندین چون رد میشه!!!