2777
2789
عنوان

دیدین کسی جواب ظلمشو بده

87 بازدید | 16 پست

منو واقعا دلشکسته و غمگین کرد

امیدمو کشت

بهم ظلم کرد و من هیچ وقت نمیبخشم

شما دیدین تا حالا کسی که بهتون ظلم کرده تو زندگیش جوابشو بگیره و شمام خبردار بشین؟

امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف سو🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ندیدم

گیریم اصلا جواب بده ،چیزی از ظلم و بدبختی که من تحمل کردم کم میشه

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

چی؟😅نفهمیدم*

بابام چهل ساله ظلم میکنه مرگش نمیزنه ولی داییم دیدم تاوان داد ولی خودش نفهمید چرا عمم بهم تهمت زد بیگناه دخترش آوازه شهر شد شوهرم وخونوادش هیچیشون نشده فعلا

داییم بهم تهمت زد یکسال به خاطر یه حرف که ناحق بود مدرسه نرفتم یه عمر به چشم خراب بهم نگاه کردن آبرو ...

آخ یه جایی به منم تهمت زدن خیلی برام گرون تموم شد از کارمم اخراج شدم و تا مدت ها بیکار بودم

فقط دلم میخاد سر خورشون ییاد

دل خنک میشه

برا من نمیشه

من فقط نمیخواستم اون عذاب بچشم وقتی چشیدم برام فرقی نداره

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

شوهرم یکسال التماس میکرد به کل فامیل رو زد تا منو بدست بیاره ولی بابام به فامیل خودش چیزی نگفت شوهرم به ریس دانشگام به امام جماعت مسجدمون رو زد تا بابام راضی بشه ولی بابام میخواست منو به یه معتاد بده که من بین بد وبدتر بد انتخاب کردم بعد خونوادش راضی نبودن عمم گفته بود اینا باهم دوست بودن مجبوری شوهرش دادن همین حرف سر دخترش اومد ولی چه فایده

نه دلم خنک تشد چون جوری منو کتک زدن که ناقص شدم یه هفته تو یه اتاق سرد وتاریک فقط بهم آب دادن توخودم دستشویی میکردمحتی بهم فرصت ندادن ثابت کنم تهمته چون داییم خیلی قبول داشتن جریان چی بود از مدرسه میومدم با همکلاسیم برادرش که سرباز سپاه بود تو رله دیدیم وایساد سلامش کردن همون لحظه داییم رسید اومدم سلامش کنم سوار موتور شد قبل اینکه من برسم رسید خونه گفت دخترتون با پسرا داشتن چه کارها میکردن اتفاقا جایی که نا رو دید امامزاده بود چون از وسط یه امامزاده که دوتا در داست رد میشدیم