2777
2789
عنوان

آیا من عجیبم

363 بازدید | 30 پست

من پسرم ، ترم اولم ، بعد کلا من آدم خجالتیم و زیاد اجتماعی نیستم ولی همیشه با اون دوستای اندکی که داشتم همیشه میگفتیم میخندیدیم ولی هر دوره فقط با یکی دونفر ، ولی خوب با پسر ها در کل اوکیم ولی در مورد دخترا ، نمیخوام تعریف از خود کنم هرچند یک جاهایی بهم آسیب زده این موضوع ، میخوام فقط وضعیتم رو بدونید بنده هیچ وقت با هیچ دختری دوست نبودم یکی بخاطر خجالتی بودنم یکی هم بخاطر اعتقاداتم حتی با دخترای فامیل نهایتا در حد سلام و احوال پرسی ، همیشه سرم توی کتاب بوده و داشتم برای اهدافش تلاش میکردم ولی الان که وارد محیط دانشگاه شدم ی رفیق پیدا کردم که واقعا پسر گلیه ، خلاصه همیشه با اونم ولی اینکه میگم عجیبم یانه بخاطر رفتار بقیه با کنه چون با بقیه دخترای رشته های دیگه کی هیچی با دخترای کلاس خودمون هم هیچ حرفی نمیزنم مگه اینکه سوال درسی داشته باشن ، همیشه هم سرم پایینه ، من بخاطر ضعیفی چشمام ردیف اول میشینم بعد هی از جلوم رد میشن و من اون لحظه نگاهم رو پایین میندازم ، خودم شخصیتم رو واقعا دوست دارم که نمیخوام به گناه کشیده بشم و روی اهدافم تمرکز کنم ولی مثلاً همون دوستم رو میبینم که با اینکه ذات پاکی داره ولی با دخترا همیشه صحبت میکنه ، میگم نکنه خانوما فکر بدی درموردم میکنم چون با بقیه پسرا فرق دارم ، ممنون میشم نظرتون رو خواهرانه بگین ، ممنونم

عجیب نیستی،ولی خب باید روابط اجتماعیتو اوکی کنیب ضررته

آره واقعا ضررشو خودم دارم میبینم ، میخوام برم پیش مشاور دانشگاهمون که استاد خودم هست در این زمینه ازش کمک بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من به شخصه از اون پسر هایی که با همه گرم می گیرند و صحبت می کنند، خودشم نمی اید....

در حدی که سوال درسی و...به نظرم خوبه

ولی اگر مشکل ارتباطی داری و داءم فکر می کنی درباره اش برو مرکز مشاوره دانشگاه پیش روانشناس، اگر دانشگاه دولتی باشه هزینه نداره....

ببین من به شخصه از اون پسر هایی که با همه گرم می گیرند و صحبت می کنند، خودشم نمی اید....در حدی که سو ...

آره دولتیه برای یک مسئله دیگه رفتم پیشش ، برای اینم میرم ممنونم