2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 45 پست
باهاش حرف بزن ببین اگه تونستی ببخشیش و دیگه تکرار نمیکنه سعی کن ادامه بدیو فراموش کنی اگه نه نمییتوت ...

آخه میشه ؟ بزرگترین ضربه رو زده زنگ نزدم زنگ نزده بهم میگه قضاوت میکنی وقتی پیام ها رو دیدم دیگه چجوری ببخشم

‌اعتمادی‌که‌با‌رفتار‌‌`از‌بین‌بره‌با‌حرف‌برنمیگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تجربه داشتم شوهرم چندین بار بهم خیانت کرد و تهدید به مرگم کرد اگه طلاق بگیرم

میگفتی برو بمیر خودمم کمکت میکنم

اینا شگردشونه باو جدی نگیر

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

برای همین چیزاست که تو رابطه نمیرمخیانت پشت خیانت از ۱۰ تا ۹ تاش خیانتکارن...

کلا برای بعضی ها شده عادت انگار دست خودشون نیست باور نکن حرفاشون رو

چجوری؟

۷ ماه با یکی بودم بد ۷ ماه یکی بهمزنگ که ۳۰ سالش بود زنه دوست پسر منم ۱۸ سالش بود واقعا دوسش داشتم پیامای این زنم تو گوشیش دیدم میگفت جندس دوستم میبره خونش زن زنگ زد گفت من با دوست پسر تو دوستم هشت ماه شوهرم مرده دوست پسرم بین من اون اونو انتحاب کرد خیلی خوشحالم چون چشامو بسته بودم لیاقتم نمیدیم اخرم رفت ترکیه فکر کنم باهم ازدواج کنن

آخه میشه ؟ بزرگترین ضربه رو زده زنگ نزدم زنگ نزده بهم میگه قضاوت میکنی وقتی پیام ها رو دیدم دیگه چجو ...

پس وقتی نمیپذیره رهاش کن بیخیال شو خودتو بسپر به دست زمان خدا بزرگه کسی که لیاقتتو داشته باشه سر راهت میذاره روزی میاد که از واسه خودت تاسف میخوری که خودتو خرج همچین آدمی کردی

۷ ماه با یکی بودم بد ۷ ماه یکی بهمزنگ که ۳۰ سالش بود زنه دوست پسر منم ۱۸ سالش بود واقعا دوسش داشتم پ ...

7 ماه؟؟؟؟

پس وقتی نمیپذیره رهاش کن بیخیال شو خودتو بسپر به دست زمان خدا بزرگه کسی که لیاقتتو داشته باشه سر راه ...

واسه خودم ناراحتم واسه اون نه

یه با انتظار داشتم فقط بعضی حرفا رو بشنوم ازش🥲