2777
2789
عنوان

پانیک یا پنیک 😞

444 بازدید | 40 پست

خیلی زجرم میده قرص هم میخورم خوب نمیشم کامل دلم میخواد کامل خو بشم، همیشه هم سرم گیج میره یا سر درد یا تو سرم آتیشه، وااای از روزی که قرص نخورم یادم بره پانیک شم کلااااا نفسم درنمیاد و عدم تعادل حس مرگ میده، خدایا کمکم کن بحق همین شب عزیز کمک حال همه بیمارای اعصاب وروان باش اصلا زندگی نمیکنیم

خدایا چنان کن سرانجام کار....... تو خشنود باشی و ما رستگار

خودتو به اهنگهای شاد و ورزش کردن سوق بده خوب میشی

یا یه مهارتی یاد بگیر یا یه زبان جدید

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پنیک مگه دارو داره

من چند نفرو میشناسم دارو ندارن

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

عزیزم از اینجا مشاوره بگیر انشاءالله خوب میشیIslamLifeStyles@ تو ایتاست

من پیش روانشناس رفتم زیاد، مشکلم قرص هاست که اثری ندارن

بچم کوچیکه نمیزارم

توی خونه چی؟

میتونی اهنگ بذاری و برقصی؟؟؟

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

من پیش روانشناس رفتم زیاد، مشکلم قرص هاست که اثری ندارن

نمیدونم طب اسلامیو اینا رو قبول داری یا نه،ولی یه سر برو پیششون احتمال زیاد تا حدی مسیات حل میشه.

خب دیگه تاثیری ندارن برات یا دز قوی باید برات بنویسن.

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

توی خونه چی؟میتونی اهنگ بذاری و برقصی؟؟؟

بیشتر حامیم گوش میدم به یاد شوهر سابقم که طلاقم داد بخاطر پنیک و روماتیسمم

نمیدونم طب اسلامیو اینا رو قبول داری یا نه،ولی یه سر برو پیششون احتمال زیاد تا حدی مسیات حل میشه.خب ...

والا یه چیز بگم با طب اسلامی سر پا هستم نه با قرصا داغونه روانپزشکم با قرصا روانپزشکم فقط بیست درصد خوب بودم الان شصت درصد بهترم گوش شیطون کر الحمدالله