2777
2789

مشکی هم بزاری تا وقتی مو رو کوتاه نکنی نمیتونی دوباره رنگش کنی یا دکلره کنی

به نظرم حداقل n4بزار

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو موهای دکلره ت اگه مشکی بزنی سبز میشهاول باید موهاتو رنگ مسی بزاری بعد رنگ مشکی بزاری

ممنون تو اریشگری مسی چ رنگی میشه بعدمن دکلره روشن نیس مشهای دکلره دارم میشه توضیح بدی اول چی روبزارم بعدچی لطفا یعنی مثلا امروز مسی بزنم بعدفردامشکی یاچطور باهم قاطی

قصدندارم تاکل عمرم دیگه رنگ بزنم چون مخام یدست بن بابقیه موهام

پر کلاغی هم دیگه خیلی تیرست

اول رو دکلره هات رنگ مسی بزار مسی ۵

بعد چهل دقیقه بشور خشک کن

بعد رنگ مشکی بزار رو کل موهات

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
ان زود میره رنگس قهوایی میشه من قهوایی نمخام سیاه مخام

Nگفتم بزار که بعدا بتونی رنگ کنی ولی اگه نمیخوای پس همون مشکی رو بزار

پر کلاغی هم دیگه خیلی تیرستاول رو دکلره هات رنگ مسی بزار مسی ۵بعد چهل دقیقه بشور خشک کن بعد رنگ مشکی ...

مگم مشکی شماره داره یاخود پرکلاغی هست مگم مسی اگ بزنم چ رنکی میشه خودت امتحان میشه

پر کلاغی هم دیگه خیلی تیرستاول رو دکلره هات رنگ مسی بزار مسی ۵بعد چهل دقیقه بشور خشک کن بعد رنگ مشکی ...

مگم مشکی شماره داره یاخود پرکلاغی هست مگم مسی اگ بزنم چ رنکی میشه خودت امتحان میشه

ممنون تو اریشگری مسی چ رنگی میشه بعدمن دکلره روشن نیس مشهای دکلره دارم میشه توضیح بدی اول چی روبزارم ...

برو بازار بگو رنگ مسی میخوام شماره پنج میده بهت

بعد با اکسیدان شیش قاطی کن بزن روموهات بعد نیم ساعت موهات قرمز میشه

بعد موهاتو بشور خشک کن با سشوار

بعد رنگ مشکی بزار

اینجوری یکدست مشکی میشه

نه دیگه n1همون مشکیه

برو بازار بگو رنگ مسی میخوام شماره پنج میده بهتبعد با اکسیدان شیش قاطی کن بزن روموهات بعد نیم ساعت م ...

ممنون عزیزم ک جواب دادی فقط ی سوال قرمز ک بشه دکلرهاش میرن یعنی خودت اینوامتحان کردی بعداگ مشکی بزنم رو مسی تااخر رنگ مشکی نمپره یعنی مثل نمیره برگرده بهمون مسی قرمز