2777
2789
عنوان

پسرم تو خواب از ترس میپره

165 بازدید | 11 پست

سه سالشه امشب اینجوری شده هر چند دقیقه یهو میپره دست و پاش از ترس

چرا اینجوری شده ؟ چند بار داره تکرار میشه واسش قرآن خوندم و چاقو گذاشتم زیر بالشش 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خداروشکر تب نداره چاقو رو از زیر تشک گذاشتم عزیز

چاقو ربطی نداره

بهش آب بده نوازشش کن و اگه دیدی اذیته بیدارش کن بگو پیششی بخاطر درک از خواب اینطوریه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
چاقو ربطی ندارهبهش آب بده نوازشش کن و اگه دیدی اذیته بیدارش کن بگو پیششی بخاطر درک از خواب اینطوریه

خیلی نگرانشم آخه بخاطر سختیایی که کشیده اضطراب شدید داره و خیلی پرخاشگر شده گفتم نکنه اینم بخاطر همونه

خیلی نگرانشم آخه بخاطر سختیایی که کشیده اضطراب شدید داره و خیلی پرخاشگر شده گفتم نکنه اینم بخاطر همو ...

چه سختیایی؟ اگه اتفاقاتی رو رو تجربه کرده که نباید بله به اونا مربوطه

چه سختیایی؟ اگه اتفاقاتی رو رو تجربه کرده که نباید بله به اونا مربوطه

نه امروز اتفاق خاصی نیوفتاده از اول که دنیا اومد شاهد دعواهای شدیذ من و شوهر سابقم بود بعد جدا شدیم حضانتش دادم پدرش نمیزاشتن من ببینمش از من دور بود از غصه همش مریض بوده بعد پدرش فوت شد 🥲 به پدرش وابسته بود

الانم فقر و بدبختی رو با من میگذرونه

نه امروز اتفاق خاصی نیوفتاده از اول که دنیا اومد شاهد دعواهای شدیذ من و شوهر سابقم بود بعد جدا شدیم ...

دلیلش هموناست عزیزم

خیلی دردناکه ولی اون فقط یه بچه است و تو مسئولش هستی قوی باش و مراقبش باش تو مادرشی پس همه سعیتو بکن شادتر سپری بشه زندگیش پاشو سرپا و هر کاری میتونی بکن

برو بهزیستی و نهادهای دولتی و خیریه حمایت بگیر گذشته عوض نمیشه آینده رو بساز ولی هر طور هست پیشرفت کن

متاسفم بخاطر چیزایی که تجربه کردید