1399khoshgelam مدیر استارتر عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 5845 عنوان خسته شدم از خانوادم 🥹 321 بازدید | 8 پست دیگه مغزم نمیکشه اصلا تا ۲۶ سالگی پیششون زندگی کردم ، زندگی پر از سختی ور از استرس و دعوا و بحث و روانم نابود شد ، خیانت ، بحث ، جنگ ،کتک....از پارسال که ازدواج کردم اومدم خونه خودم روانم آروم تر شده دیگه سر درد های شدید قبل و ندارم دیگه شبا با گریه نمیخوابم .اما بازم ولم نمیکنن تا دعواشون میشه زنگ میزنن بهم و خبر میدن و منم غم عالم میریزه تو دلم .بزور خودم و جلوی شوهرم خوب نشون میدم که متوجه نشه 1404/10/13 | 00:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1399khoshgelam مدیر استارتر عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 5845 خوشبحال شوهرم ، حداقل خانواده خوبی داره دقشون و نمیخوره مثل من آبروش نمیره بخاطر رفتاراشون برای من انگار بچه هستن ، یه حرفایی میزنن یه کارایی میکنن آدم میمونه
1399khoshgelam مدیر استارتر عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 5845 خب بهشون بگو بهت نگن امشب زنگ زدن دعواشون و دارن میگن منم انقدر ناراحت شدم دیگه بعدش هر چی زنگ زدن شوهرم اجازه نداد جواب بدم گفت به ما ربطی نداره زنگ میزنن تورو ناراحت میکنن منم صدای گوشی و کم کرده بودم و نذاشتم متوجه شه دعوا سر چی بوده وگرنه آبروم میرفت
1399khoshgelam مدیر استارتر عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 5845 الان ۴ ماهه نرفتم شهر خودمون سر بزنم دلم نمیخواد اصلا برم دلمم تنگ نمیشه با اینکه آدم وابسته ای بودم اما کاری باهام کردن که بریدم ازشون
kuh عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 4409 امشب زنگ زدن دعواشون و دارن میگن منم انقدر ناراحت شدم دیگه بعدش هر چی زنگ زدن شوهرم اجازه نداد جواب ... همینو بگو بهشون بگو تو خونه به مشکل میخورم ، کاری از دستم بر نمیاد که به من میگین
1399khoshgelam مدیر استارتر عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 5845 همینو بگو بهشون بگو تو خونه به مشکل میخورم ، کاری از دستم بر نمیاد که به من میگین امشب دیگه نشد جوابشون و بدم فردا زنگ میزنم میگم لطفا به من نگید بخدا منم امشب بزور جلوی گریم و گرفتم که شوهرم متوجه نشه
kuh عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 4409 امشب دیگه نشد جوابشون و بدم فردا زنگ میزنم میگم لطفا به من نگید بخدا منم امشب بزور جلوی گریم و گرفتم ... درکت میکنن منم تو خونه که بودم خیلی مشکل داشتم بعد ها سعی کردم جوری رفتار کنم که چیزای که عادیه براشون و من کاری ازم بر نمیاد بهم نگن ادم خودش کلی گرفتاری داره حالا اگر همیشگی نبود فرق میکرد